Per Nando

3/10/2023

Les tendències afluixen en els canvis.🍂🍂🍂☀️☀️🌤☀️🔥

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 3 d’Octubre del 2023 i continuem amb avorrició meteorològica pràcticament a tota la península Ibèrica i com veieu al satèl·lit les Borrasques continuen circulant molt al nord d’Europa a causa del bloqueig Anticiclònic que anem patint fa unes setmanes.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Màximes novament per damunt dels 30 °C a moltes poblacions del nostre territori i que fa que estén tornant a patir una sensació d’estiu interminable a bona part de la península i com no la Façana Mediterrània. Les temperatures ahir més destacables les trobem a poblacions com Requena, Aiora, la Pobla Llarga, Sumacàrcer, Ademús, Utiel, Villena, Anna, Oriola o Xàtiva entre altres.

LES TENDÈNCIES PER AL PONT AFLUIXEN

Se’n recordeu que veia canvis per al pont de la pròxima setmana? Doncs bé!!! Ara em tire enrere i els diferents models meteorològics aposten que el potent Anticicló que ens afecta esta setmana també ho farà gran part de la pròxima i per tant, portant estabilitat i temperatures més altes del normal. En resum i per acabar, de moment s’esfumen els canvis en forma d’inestabilitat per a la pròxima setmana. Toca esperar…… Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando