Per Nando

2/10/2023

Atents!!! Tindrem D.A.N.A pròxima setmana?🍂🍂🍂⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️👀👀👀👀

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 2 d’octubre del 2023, molta calor estem passant els últims dies i sobretot el dia d’ahir com vorem a continuació en els registres de màximes que van arribar ahir al territori Valencià, però també començarem a entrar més a fons a partir de hui davant la probabilitat de canvis en les tendències meteorològiques de cara la pròxima setmana, situació que veurem després en les eixides dels últims models més importants.

SATÈL·LIT

Però com tots els matins mirem el satèl·lit i per enèsim dia consecutiu l’estabilitat és molt pronunciada cap a les nostres terres, fruit del potent Anticicló que continua regnant bona part del sud-oest Europeu i que fa que pràcticament la nuvolositat siga escassa durant tota la jornada a tota la Façana Mediterrània i pràcticament tota la península Ibèrica, encara que hui tinguem alguna nuvolositat per el nord-oest de la península a causa d’un front que roça ara mateix per aqyella zona. Però l’absencia de nuvolositat així continuarà també els pròxims dies pràcticament a tot el territori penínsular.

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Quines màximes ahir!!!! Mare meua….. Fins a vora 37 °C a Canals o Sumacàrcer, vora 36 °C a Énguera, Quesa, Ontinyent, Anna, Xella, Benigànim, Xàtiva o Aielo de Malferit, vora 35 °C a Carcaixent, Cotes, La Pobla Llarga, Vallada, El Genovés, Castelló, el Palomar, Beniarrés, entre moltes altes poblacions on varen superar els 30 °C. En resum ahir va ser un dia de ple estiu i sufocant.

SETMANA D’ESTIU, MAPA A UNS 1500 METRES D’ALÇADA.

La situació sinòptica no canvia tampoc esta setmana i com veieu al mapa a uns 1500 metres d’altitud ens continuarà afectant una massa d’aire prou càlida des d’Àfrica i que pràcticament continuarà afectant tota la península durant tota la setmana. Per tant, les màximes superiors als 30 °C i els dies de cel pràcticament assolellat continuaran les pròximes jornades.

ATENTS A LA POSSIBILITAT DE CANVIS PRÒXIMA SETMANA. TINDREM D.A.N.A?👀👀⚡️⚡️⚡️🍂🍂🍂🍂⛈️⛈️⛈️⛈️

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ.

Anem a seguir les possibles tendències a partir de la pròxima setmana perquè sembla que en un principi que la situació Anticiclònica ens podria acompanyar fins allà dilluns-dimarts cap a les nostres terres. Després en l’última eixida del model Europeu s’insinua el despenjament d’una D.A.N.A cap a la península que portaria baixada de termòmetres a partir de mitjans setmana i a més inestabilitat que ja veuríem de quina manera ens podria afectar. L’última eixida del model Americà despenja eixa D.A.N.A molt cap a l’oest de l’Atlàntic fruit que manté molt fort l’anticicló damunt de nosaltres uns dies més durant la setmana que ve, però amb certa tendència a fer que l’anticicló perda força i amb símptomes de descàrregues d’aire fred cap a les nostres latituds que podrien portar inestabilitat la pròxima setmana.

Per tant i per acabar se que queda molt, però comencen a insinuar-se canvis de cara la setmana vinent i que des de Meteopoble confiem que acaben trencant esta situació d’estabilitat i de temperatures altes cap al pont festiu. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando