Per Nando

1/10/2023

Tendències!!! Europeu i Amèrica, canvis per al pont.🍂🍂🍂👀🌦🌦☁️🌧⛅️⚡️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 1 d’octubre del 2023, un mes que per excel·lència era un dels mesos conegut per les grans Gotes fredes al nostre territori, però des de fa uns quants anys ha destacat per ser prou tranquil i Anticiclònic. I així sembla que serà de moment fins al pròxim pont on podríem tindre alguns canvis. De moment i com tots els dies mirem el satèl·lit i com ja sabeu l’anticicló persisteix i predomina el cel assolellat a tota la Façana Mediterrània.

HUI MOLTA CALOR I ESTABILITAT DURANT LA SETMANA QUE ENTREM.

MAPA TEMPERATURES MÀXIMES HUI, FONT AROME.

MAPA SINÒPTIC PRÒXIMA SETMANA

Calor, calor i calor és el que tindrem hui i tota la pròxima setmana i a més vindrà acompanyada de bona cosa de sol i de moment sense problemes de precipitacions. Les màximes hui es podran elevar fins per damunt dels 35 °C i durant tota la setmana que ve,temperatures màximes oscil·laran prop dels 30 °C dia darrere dia. Per tant qui vulga fer plans per al pròxim cap de setmana també té l’oratge garantit.

EUROPEU I AMERICÀ CANVIS PER AL PONT.

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ

Anem a vigilar el que fa uns dies van veient les tendències de cara el pont d’octubre i que l’anticicló podria allunyar-se un poc de la península amb l’afavoriment que el Jeat Stream ( corrent en xorro ) es podria curvar cap a la península ibèrica i deixar pas a una possible massa d’aire fred, que faria baixar les temperatures i podria inestabilitzar l’oratge a la península ibèrica i ja veuríem si també inclòs cap a les nostres terres. Parlem de tendències, queda moltíssim, però com fa dies vaig dient es una opció que està ahi mantenint-se i per tant la pròxima setmana anem a estar molt pendents de com evoluciona. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando