Per Nando

30/09/2023

Les tendències continuen apostant per un canvi per al pont d’octubre ⛈️🌧⚡️☁️🌦🌦

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 30 de setembre del 2023, continuem observant al cel, però la situació és tan repetitiva dia darrere dia que no faria falta ni mostrar les imatges del satèl·lit. Per tant estabilitat absoluta a tota la península i per suposat inclòs el nostre territori i les Illes Balears i on no distingim en estos moments ni un núvol, almenys on en trobe situat.

26 ANYS DE LA GOTA FREDA DE 1997 ALACANT🌀🌀🌀🌀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Hui abans d’entrar en la previsió tenim una efemèride molt important que recordar. Dia 30 de setembre de 1997, aleshores jo era un xiquet de 16 anys que ja n’estava ben pendent d’aquesta Gota Freda que s’anava anunciant i el territori Valencià es trobava en avís per intenses pluges davant una D.A.N.A que es va situar a prop del golf de Cadis i un Anticicló centrat sobtre França anava enviant vent càlid i humit des de la mar. Encara que teníem la situació d’inestabilitat moltes localitats del sud del territori Valencià començaven el dia amb sol. Però una forta tempesta es va formar al mar i entre les 8-9 del matí va deixar un fort aiguat a la mateixa Alacant ciutat que va sembrar el caos. Després va vindre la calma transitòria i de cara migdia va tornar a caure altra tempesta molt intensa i entre les 2 tempestes van sumar més de 270 mm en apenes 2 hores i varen provocar la mort de 4 persones. De cara la vesprada eixes tempestes també es van desplaçar cap a les comarques de la Diània deixant precipitacions de més de 300 mm en apenes 3/4 hores. Per tant!!! Sempre repetisc que cal avisar d’aquestes situacions perquè mai sabem com ens poden sorprendre.

TORNEM A LA PREVISIÓ ☀️☀️☀️🔥🔥🔥

AROME.

El més destacat de la previsió per al cap de setmana i la setmana que ve continuaran les temperatures altes que esperem a tota la península i també a la Façana Mediterrània. Unes temperatures que demà aplegaran al moment més àlgid i que no descarte que en alguns punts de les comarques centrals de València puguem superar els 35-37 °C de màxima. De cara dilluns baixen un poc, però continuaran mantinguen-se altes durant tota la pròxima setmana i amb el predomini d’estabilitat atmosfèrica.

VIGILEM LES TENDÈNCIES PER AL PONT D’OCTUBRE.

Els models continuen apostant en un canvi de patró atmosfèric de cara el pont del 9 d’octubre, on se’ns podria tirar una massa d’aire fred que podria fer baixar de manera molt important les temperatures i a més, caldrà anar seguint les diferents ubicacions dels grans centres d’acció, perquè també podria vindre el proper pont acompanyat d’inestabilitat. Com sempre vos dic, les tendències s’han de seguir amb molta cautela, perquè només són això, tendències!!! Però alguna cosa es veu i això és bo per al que volem tardor de veritat. Per tant a partir de demà i la pròxima setmana tots els dies informarem de la situació. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando