Per Nando

29/09/2023

ATENTS!!! Les tendències ens diuen que els canvis podran vindre al pont d’octubre☁️☁️🌧⛈️🌦

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 29 de setembre del 2023 quan falten 2 dies per acabar el més i amb temperatures de les més suaus i que encara pujaran més aquest cap de setmana. De moment mirem al cel i més concretament al satèl·lit i no trobem nuvolositat important ni a la península, ni a les Illes Balears ni a gran part del sud d’Europa i tot a causa del potent Anticicló que s’ha instaurat i per a uns quants dies.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR

Font Avamet

Màximes de nou caloroses al nostre territori fruit d’aquesta massa càlida que ens afecta i que de cara el cap de setmana encara es farà més forta. De moment destaquem el dia d’ahir amb màximes que superen els 33 °C a Requena (Casas del Rio) els més de 31 °C a Sumacàrcer, Aiora, Sorita, Anna o la Pobla Llarga, també destaquem els més de 30 °C a Benigànim, Guadasséquies, Utiel, Énguera, Alcoi, Xella, El Genovés, Aielo de Malferit, Ontinyent, Beneixama, Villena, Montaverner, Muro d’Alcoi, Castielfabib, Carcaixent, Cotes o el Palomar.

SETMANA QUE VE SENSE CANVIS!!!

Durant el cap de setmana este i sobretot el diumenge serà el pic de calor d’esta entrada càlida, que esperem que deixe temperatures d’inclús més de 35 °C el proper diumenge. La pròxima setmana continuarem amb esta irrupció càlida que novament deixarà temperatures de més de 30 °C i oratge estable, gràcies al fet que la configuració que tindrem només farà passar les Borrasques pel nord d’Europa. Sí que sembla que la calor podria començar a minvar de cara final de la pròxima setmana.

TENIM UNA PORTA OBERTA AL PONT D’OCTUBRE!!!☁️🌧⛈️🌦

Sabeu que de cara al pont d’octubre ja estem parlant de terminis una mica que estan fora raonables en Meteorologia, però recalque que de vegades algunes coses es poden traure de les tendències. Doncs bé!!! Si mirem de cara la setmana del 9 d’octubre, ja podem observar un moviment de peces amb eixe intent de l’Anticiclò de ficar-se més cap a l’oest de l’Atlàntic i al mateix temps intentant ascendir cap al nord Europeu. Si tot açò va s’afiança podríem parlar de cara eixes dates, de borrasques circulant cap a les nostres latituds i amb més inestabilitat i temperatures més fredes i típiques de la tardor. I per això està Meteopoble ací, per intentar esbrinar quan poden arribar canvis en forma d’inestabilitat que tant ens agrada a la majoria de seguidors. Seguimeeeeeeent!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando