Per Nando

28/09/2023

Quina avorrició de calor i la que ens tocarà aguantar😡😡😡☀️☀️☀️☀️☀️🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Destacades, Fenomens adversos, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 28 de setembre del 2023, continuem mirant satèl·lit i res important que destacar per enèsim dia consecutiu, i on la informació meteorològica a Meteopoble on sempre ens agrada el moviment, no ens deixa estar actius i per contra ens toca fixar-se en la situació de calor que viurem els pròxims dies i que sembla que no tindrà massa ganes d’amainar com vorem a continuació.

TEMPESTA ELIES ( GRÈCIA )

La tempesta #elias continua afectant Grècia i en concret totes les Illes més orientals del país, després de les fortes tempestes del passat temporal #daniel, una altra borrasca torna a portat el caos en aquell país i deixant precipitacions torrencials molt importants que continuaran les pròximes hores. En resum, portem un final d’estiu caòtic en quan a embossaments d’aire fred que són els que generen estes borrasques i que junt a diversos factors atmosfèrics com la temperatura del mar pronuncien encara més aquestes precipitacions.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR.

Font Avamet

Tornem a casa nostra i ho fem amb les màximes més importants que es van donar ahir cap al nostre territori i com fa honor l’estiuet de Sant Miquel enguany no serà menys. Destaquem els 32 °C de Requena, més de 31 °C Aiora, Sumacàrcer, Castelló, Anna, La Pobla Llarga o els més de 30 °C a Xella, Xàtiva, Ademús, Requena, Benigànim, Sorita, Carcaixent, Cotes o Gavarda, entres moltes altres poblacions que es van quedar també entre els 29-30 °C. Almenys de moment a la nit encara podem respirar a la majoria de poblacions de les nostres terres.

SITUACIÓ SINÒPTICA PRÒXIMES JORNADES

Com veieu el mapa sinòptic per a les pròximes jornades no ens agrada gens ni miqueta, les Borrasques continuaran circulant pel nord d’Europa gràcies al bloqueig Anticiclònic que tindrem instaurat al damunt nostre i a més arrossegara una massa d’aire càlida d’Àfrica que continuarà disparant les màximes per damunt dels 30 °C. Atenció!!! Al pròxim cap de setmana on inclús el diumenge podríem superar els 35 °C en alguns sectors. Per a vore una baixada de termòmetres que no seria massa significativa ens haurem d’esperar cap a finals de la pròxima setmana, però hui les tendències fulminen també cap situació de canvis amb tempestes importants de cara la setmana que ve. Paciència i Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando