Per Nando

27/09/2023

ATENCIÓ!!! Calor fins al 5/6 d’octubre, que passarà després?☀️☀️☀️☀️☀️☀️🌤🌦🌧⛈️⚡️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 27 de setembre del 2023 i després d’uns dies absent de la previsió meteorològica tornem a la normalitat informativa de la previsió als diferents canals de Meteopoble,Nando i com tots els dies ens n’anem directament al satèl·lit on tenim pràcticament la península lliure de núvols llevat de la part nord-oest on entra nuvolositat sense més transcendència i fruit de la potent borrasca que tenim a l’Atlàntic i que afectarà de ple les pròximes hores a les Illes Britàniques.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR

Font Avamet

Dia pràcticament de calor que ja vam tindre ahir al nostre territori i que ens deixa màximes per damunt dels 30 °C, destacar els 31 °C d’Aiora o Requena, quasi 30 °C a Ademús, Xella, Anna, Énguera, Oriola, també els més de 29 °C donats ahir a La Pobla Llarga, Xàtiva, Canals, Cotes, Gavarda o Quesa i prop d’eixos 29 °C de màxima també es van quedar a la població d’Ontinyent, Villena, Carcaixent, Càrcer o Castelló (Poble) Quant a les mínimes d’ara mateix tenim per exemple temperatures d’uns 21 °C a les comarques més litorals i per contra a l’interior nord de la província de Castelló les mínimes ara mateixa oscil·len al voltant dels 8 °C.

QUE ENS DEPARA L’ORATGE PER A LES PRÒXIMES JORNADES.☀️☀️☀️☀️☀️🔥🔥🔥

El mapa d’anomalies per al que queda de setmana i també per a inicis de la setmana que ve ens diu que la calor apretarà a tota la península Ibèrica gràcies també al potent Anticiclò que tindrem instaurat cap a casa nostra i també a bona part d’Europa com podeu apreciar, per tant, la calor amb màximes superiors als 30°C serà cada vegada més extensa conforme avance la setmana i ens farà endinsar-se de nou en l’estiu agobiant que teníem ganes de que acabara.

FINS A QUAN LA CALOR I EL BON ORATGE.

Sembla que la pròxima setmana cap allà el 5/6 d’octubre començaria a amainar la dorsal Africana i, per tant, a baixar les temperatures a poc a poc, falta veure si també es mouen un poc les peces i s’acaba situant un possible Anticicló sobre França i les Illes Britàniques que podria aportar més llevant i que amb una mica d’aire fred en altura, podria propiciar de nou la tornada de les tempestes cap a la Façana Mediterrània. Però tot açò es a molt llarg termini encara i, per tant, tendències i de moment ciència-ficció, però per això està Meteopoble, Nando, per intentar esbrinar el que passa i el que pot passar i tot gràcies a vosaltres que sempre esteu al peu del canyó. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando