Per Nando

22/09/2023

Passant el front☁️☁️☁️ i més frescor🌥🌥🌥🌥

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 22 de setembre del 2023, comencem la jornada mirant el satèl·lit i ara mateixa ens està acabant de creuar el front que apenes ha deixat 4 gotes mal comptades que no vaig ni anomenar, però ara a poc a poc la nuvolositat anirà a menys i per tant hui tornarà a lluir el sol amb gana.

MAPA DE TEMPERATURES EN ALTURA

Com veieu al mapa darrere del front que ens està passant ens afecta una massa d’aire més gelada que farà baixar els termòmetres, respecte ahir on en algunes zones del nostre territori van passar dels 30 °C. Per tant, hui baixen les màximes i les mínimes deixant un dia més suportable i una nit més fresca que ens farà tancar les finestres. Sense canvis importants en l’aspecte del cel durant el cap de setmana i on el sol serà l’autèntic protagonista. Però com veieu en l’animació poc durarà eixa frescoreta i a partir de dilluns ens tornarà a afectar una massa d’aire més càlida i fent honor a l’estiuet de Sant Miquel.

CANVIS A OCTUBRE?

El model Americà i les seues tendències continuen apostant per possibles canvis de cara inicis d’octubre amb uns moviments dels centres d’acció que podrien portar aire fred i inestabilitat cap a la península. Continue dient que açò de moment és ciència-ficció, però és bon senyal als que ens agrada la inestabilitat no vore un Anticicló etern en els mapes, per el tant continue pendent dels models a llarg termini, perquè la pròxima setmana l’estabilitat està pràcticament assegurada. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando