Per Nando

20/09/2023

🔴ÚLTIMA HORA DANA: Una nit d’autèntica mascletà💥💥💥💥⛈️⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

SATÈL·LIT I RADAR 6:10 HORES!!!

Bon dia!!! Dimecres 20 de setembre del 2023 i quin final de dia més apoteòsic patírem ahir a les províncies de València i Castelló, fruit d’una D.A.N.A. que provocava el creixement de tempestes amb gran aparell elèctric, pluges molt intenses, forts vents i inclús algunes granissades. Ara mateixa si es fixeu en el satèl·lit i radar les tempestes ja han abandonat el nostre territori, però continuen afectant Catalunya i les Illes Balears amb fortes tempestes que sobretot ara mateixa deixen forts aiguats a les Illes Balears.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS!!!

D.A.N.A efímera la que ens ha creuat, però a la fi altra D.A.N.A. on deixa els majors acumulats del territori Valencià en les comarques compreses de la meitat nord preferentment, encara que tenim matisos com els 75 mm caiguts a Callosa d’en Sarrià, però si és fixeu les comarques de la Diània ha estat com una cúpula antipluja, però normal perquè el pas d’eixa goteta freda no era el més apropiat per a la zona on visc. Bé també destaquem el dia d’ahir eixos 90 mm d’Almenara, 74 mm a la Vilavella, 64 mm a Betxí, 59 mm a Moncofa, entre molts altres i tots ells caiguts en molt poc de temps.

PREVISIÓ HUI.

La previsió de hui és ben clara, nosaltres ja anem a gaudir del bon oratge el dia de hui i Catalunya a poc a poc també les tempestes aniran desapareixent, encara que esta vesprada podran créixer alguns nuclis de precipitació aillats per el territoricatalà, a les Illes Balears encara li queden unes hores i serà cap a migdia o vesprada quan eixa línia de tronades també abandone les Illes per anar-se’n directament cap al sud-est de França on també tindran moviment del bo.

QUE ENS DEPARARÀ LES PROPERES JORNADES?

Bé a partir de demà i despus-demà ens entrarà una massa d’aire més freda que farà baixar els termòmetres vora 5°C les màximes i les mínimes al territori Valencià, per tant, a la nit farà frescor, a més eixa massa d’aire fred vindrà acompanyada d’inestabilitat, però no serà tan acusada com la que hem viscut les últimes jornades i tan sols esperem alguns ruixats pel nord del territori Valencià, on sembla que sí que podrien ser una miqueta més importants serà a Catalunya, però com veieu també a les imatges de cara el cap de setmana torna a entrar l’anticicló i, per tant, tornarà l’estabilitat atmosfèrica durant tot el cap de setmana i inicis de la pròxima.

Carlos Linares ( Alzira )

Ens acomiadem del post de hui amb aquesta imatge brutal feta per Carlos Linares a Alzira i on ens demostra l’espectacularitat de les tempestes que ens van afectar el dia d’ahir, i també donar les gràcies per la barbaritat document gràfic que ens arriba dia a dia a la redacció de Meteopoble pels diferents canals i que un dia com el d’ahir ens desborda a tots. Ara esperarem al pròxim episodi de precipitacions intenses que sabeu massa que sereu els primers a saber-ho, només s’intuïsca alguna cosa als diferents models meteorològics. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando