Per Nando

19/09/2023

Avís activat: Tempestes molt fortes i amb pedra👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🧊🧊🧊

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 11:30

ÚLTIMA ACTUALITZACIÓ SATÈL·LIT

ACTUALITZACIÓ AVISOS AEMET I MODEL HARMONIE.

Benvinguts de nou, actualitzem previsions perquè les últimes eixides del model Harmonie preveuen tempestes molt intenses entre esta vesprada-nit que inclús poden ser torrencials al litoral nord de València i litoral de la província de Castelló, per eixe motiu AEMET acaba d’activar avís nivell taronja a la província de Castelló, que ja es un avís que s’ha de pendre en compte. Per tant, està vesprada tots pendents d’on creixen les tempestes, però amb els ulls ben ficats al litoral nord de la província de València i litoral de la província de Castelló. Seguimeeeeeeent.

PREVISIÓ ESTE MATÍ

Bon dia!!! Dimarts 19 de setembre del 2023, diumenge varem tindre tempestes molt fortes, ahir una treva i hui de nou el pas d’una D.A.N.A molt ràpida produirà novament eixes tempestes que allà on toquen podran ser molt fortes i amb el perill de la pedra, però mentrestant mirem satèl·lit i ja tenim algo de nuvolositat per la part est del territori peninsular i ja guaita pel sud-est una franja de núvols més compacta que es la que segurament tocarà punts d’Alacant les immediates hores deixant alguns ruixats i tempestes.

MAPA EN ALTURA PRÒXIMES HORES!!!

Com podeu observar al mapa de dalt les immediates hores ens creuarà una D.A.N.A pel sud peninsular que a uns 5000 metres d’altura té una temperatura en el seu nucli més fred de fins a -14 °C, això farà que durant esta vesprada-nit i demà mati tinguem creixement de tempestes que no afectaran a tots els llocs, però on ho facen poden deixar tempestes molt intenses.

AVISOS AEMET HUI I DEMÀ.

HUI

DEMÀ MATÍ.

Com veieu l’avís groc hui el tenim a bona part del territori Valencià i demà afectarà de mati cap a la Façana litoral del nostre territori, però demà eixe avís concordara més per a Catalunya i les Illes Balears com vorem a continuació en els mapes de símbols i les seues explicacions. Mentrestant estos avisos són per precipitacions que poden superar els 20 mm/h i per tempestes que poden deixar granissades.

PREVISIONS ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

HUI

Durant les pròximes hores ja podrem tindre ruixats i tempestes per la província d’Alacant, però serà durant la vesprada quan les tempestes podran afectar qualsevol indret. ATENCIÓ!!! Que puguen afectar a qualsevol indret no vol dir que ho faran a tots els llocs, les tempestes són una loteria i ja veurem hui aquí li toca, això sí, on descarreguen ho faran amb força i amb la possibilitat de pedra.

DEMÀ.

Esta nit passarà la part més activa de les tempestes i ho farà de sud a nord del territori Valencià, al seu pas deixarà tronades fortes i amb risc de fortes ràfegues de vent associades a eixes tempestes i possibilitat de granís, demà mati ja haurà passat tot al sud del territori Valencià i segurament ja tindrem el sol fora, mentre que al nord de la província de Castelló, Catalunya i les Illes Balears esperem el més fort durant la propera nit i demà matí amb tempestes que poden ser més intenses i amb certa severitat, però també durant el matí o primeres hores de la vesprada anirà passant tot molt ràpidament.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA I INICIS DE LA PRÒXIMA SETMANA!!!

Entre dijous i dissabte una vaguada circularà pel nord peninsular i podrà deixar alguns ruixats no massa importants per Catalunya, però a partir d’ahí s’imposarà l’anticicló durant el cap de setmana i la setmana que ve i ens deixarà tranquil·litat atmosfèrica durant vàries jornades amb llevantet humit que podrà deixar alguns núvols matinals i temperatures que rondaran els 25 °C de màxima i els 15-18 °C de mínima. Gaudirem d’aquest oratge estable, per agafar forces per al pròxim episodi de tempestes, però mentrestant recordeu que entre hui i demà mati farem seguiment davant l’episodi de tempestes intenses que esperem al territori Valencià, Catalunya I les Illes Balears. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando