Per Nando

18/09/2023

🔴ATENCIÓ!!! Açò no s’acaba,demà i dimecres tempestes molt fortes i amb pedra👀👀🧊🧊⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 12:30H

Primers avisos activats per a demà a causa del pas d’una D.A.N.A que creuarà entre demà de vesprada-nit i matí de dimecres deixant novament tempestes fortes o molt fortes que poden vindre carregades d’aparell elèctric i a més amb ratxes fortes de vent i el perill de la pedra. Sabeu que a Meteopoble sempre estem de seguiment i per tant anirem seguint l’evolució d’aquesta D.A.N.A ràpida que pot deixar novament tempestes severes.

PREVISIÓ ESTE MATÍ

SATÈL·LIT I RADAR D’AHIR A LES FORTES TEMPESTES.

Bon dia!!! Hui comencem les previsions a Meteopoble amb les imatges del radar I satèl·lit d’ahir diumenge, on varem viure un episodi de tempestes molt severes amb eixes fortes pedregades que es varen produir a Requena, LLíria, Benaguasil i no se si me deixe algun poble més, però estos són els pobles principals on les pedres van agafar una grandària considerable com a pilotes de ping-pong.

PRECIPITACIONS AHIR, DAVANT LES FORTES TEMPESTES.

Com podeu observar en les imatges les tempestes sobretot agranaven ahir la província de València on tenim els registres més importants. Destaquem els 40 mm de la Pobla de Vallbona, 37 mm a Serra o Benaguasil, recordem que a estos pobles varen caure en forma de pedra d’una grandària considerable. 35 mm Almenara, 32 mm a Llíria també amb pedra important, 24 mm a Xest, 22 mm a Bétera, Cullera o Pedralba, 20 mm a Loriguilla o els 19 mm de L’Eliana o Vilamarxant.

SATÈL·LIT QUAN SÓN LES 5:30 HORES.

Bé, hui dilluns dia 18 de setembre i quan són les 5:30 del matí també mirem satèl·lit i queden restes de nuvolositat de les desfetes de les fortes tempestes que es van donar ahir. Hui vorem el sol i no esperem cap situació de pluges o tronades que ens puguen complicar l’oratge al nostre territori, ara bé!!! Demà torna l’acció meteorològica.

DEMÀ I DIMECRES LES TEMPESTES SERAN LES PROTAGONISTES ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

GOTETA FREDA CREUANT DEMÀ I DIMECRES CAP A NOSALTRES. (MAPA EN ALTURA )

Fixeu-vos en aquest mapa en altura, perquè serà el desencadenant de les fortes tempestes que de nou patirem entre demà i sobretot dimecres a bona part del nostre territori i Catalunya i punts de les Illes Balears. Com veieu en altura a uns 5000 metres, de nou ens creuarà una xicoteta gota freda que farà que tinguem prou inestabilitat demà de vesprada i sobretot la nit de dimarts i matí de dimecres, amb creixement de fortes tempestes al Mediterrani.

MAPA PREVISIÓ DEMÀ

Molt pendents novament el dia de demà per les tempestes que creixeran arreu del nostre territori i sud de Catalunya i que novament podran deixar forts aiguats i amb el risc de la temuda pedra. Tindrem un matí tranquil, però de vesprada arrancaran eixos núvols d’evolució que deixaran eixes tempestes que ja vorem a qui els toca. Com sabeu les tempestes són una loteria i no tronarà a tots els llocs, però en les següents actualitzacions dels models definirem millor les zones.

MAPA SIMBOLS DIMECRES MATINADA I MATÍ.

Atenció a demà la nit i dimecres de matí que es quan ens creuarà eixa goteta freda per damunt de nosaltres i la que produirà que les tempestes puguen ser fortes o molt fortes creuant de sud a nord del nostre territori fins a Catalunya. Com he dit les tempestes podran ser molt intenses i anar acompanyades de granis i fortes ràfegues de vent. Estarem molt pendents dels avisos meteorològics de demà la nit i també de les següents eixides dels models mesoescalars per vore millor eixa possible severitat de les tronades. Sembla que el migdia o vesprada de dimecres aniria millorant ràpidament de sud a nord de la zona Mediterrània.

LA RESTA DE LA SETMANA SENSE MASSA COMPLICACIONS I ATENTS A L’ESTIUET DE SAN MIQUEL.

La resta de la setmana no sembla que tindrem massa complicacions, tan sols un front podrà creuar entre dijous-divendres pel nord de la península i podrà deixar alguns ruixats divendres per Catalunya i ja el dissabte quan el front vaja avançant els ruixats i alguna tempesta es podrien produir a les Illes Balears. Però ens fixem també en la pròxima setmana, perquè mana la tradició i sembla finalment que l’anticicló manarà de les nostres terres i fent honor a l’estiuet de Sant Miquel amb bon oratge i temperatures al alça.

IMATGE DE MELISSA AHIR A LA PLATJA DE GANDIA.

Però abans de l’estiuet de Sant Miquel tenim que continuar molt pendents de les tempestes que entre demà i dimecres tornaran a ser fortes o molt fortes i podran repetir-se novament episodis de pedregades cap a les nostres poblacions. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando