Per Nando

17/09/2023

Avís per tempestes hui!! Atents perquè dimecres podran ser més fortes 👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 17:20

ACTUALITZACIÓ AVISOS AEMET

SATÈL·LIT I RADAR 17:10 HORES

Benvinguts de nou!!! S’amplia l’avís groc també a la zona litoral de la província de Castelló per eixes tempestes que ja creixen per l’interior del territori Valencià i la zona de Lleida. Atenció perquè creixen en prou energia perquè allà on passen puguen descarregar més de 20 mm/h I deixar granissades al seu pas. Inclús l’eixida del model Harmonie les fa aplegar Inclús al sud de la província de València i nord d’Alacant cap a últimes hores de la vesprada i primeres hores de la nit. Estarem també pendents de la setmana del 25 de setembre, per vore si l’evolució es cap a l’estiuet de Sant Miquel o per contra cap a una Dana Italiana. Seguimeeeeeeent.

PREVISIÓ ESTE MATÍ.

Bon dia!!! Està plovent i Meteopoble no ens ha dit res? Ara mateixa estava dormint tan tranquil·lament i m’he despertat fa una estona amb el soroll de la pluja i em pensava que estava somiant, ningun model mesoescalar ficava pluja per a este matí, però el model Americà sí que veia que podia ocórrer alguna cosa insignificant que s’ha produït. Ai mare i molta gent en la roba estesa, aneu a matarme😅😅😅😅

Bé, diumenge 17 de setembre del 2023 i sí que podem observar eixes precipitacions que estan fent el recorregut SO-NE i inclús s’ha sentit algun tro, però les precipitacions que està deixant són molt inapreciables i no val la pena ni nombrar-les, això sí, el cel està núvol però comencen a vores ja algunes clarianes que acabaran per fer lluir el sol, això si, durant la vesprada tornaran les tempestes amb una mica més d’intensitat.

ESTA VESPRADA SI, AVÍS PER TEMPESTES

Esta vesprada i just a causa de la vaguada que ens creuarà pel nord peninsular farà que les tempestes puguen afectar les comarques de València i Castelló on les últimes eixides dels models mesoescalars les reforcen prou i inclús podrien tocar punts del litoral. Atenció com he dit perquè segons el model Harmonie inclús podran ser fortes i sense descartar la pedra i fortes ràfegues de vent. Ara bé!!! També caldrà estar atents al dimecres, perquè de nou una vaguada que creuarà pel centre de la península i de cara a nosaltres farà que de nou les tempestes puguen afectar qualsevol sector del nostre territori, unes tempestes que ahir no els donaven massa força, però que hui em diuen que haurem de seguir l’evolució perquè inclús podran ser molt fortes.

ATENCIÓ!!! DANA A LA VISTA

Des d’ahir vaig fixant-me per al proper cap de setmana que una altra vaguada creuarà pel nord de la península i que sembla que podrà portar algunes precipitacions pel nord de la península, ací i en un principi tindríem l’oratge més tranquil. Bé!!! Eixa vaguada sembla que despenjara una D.A.N.A i, per tant, acabarà aïllant-se de la circulació general. Els models aposten que la setmana del 25 de setembre eixa Gota Freda podria afectar el país Italià, però nosaltres la hem de vigilar, perquè el posicionament que adoptarà l’anticicló per a eixes dates em fa pensar que podria adoptar un efecte retrògrad i sense descartar que ens poguera afectar a nosaltres.

IMATGE DE DANI D’ALGINET EL PASSAT 15 DE SETEMBRE.

Com veieu setembre no em deixa respirar i ahir vos deia que pensava tindre uns dies de tranquil·litat, però en aquest mes les coses poden canviar d’un dia per a altre i ara mateixa caldrà seguir les tempestes d’aquesta vesprada, però també les tempestes intenses que esperem per a dimecres i el seguiment de la possibilitat d’una Dana Italiana que vorem on vol acabar. Ai mareeee, Seguimeeeeeeent.😄😄💥💥💥⛈️⛈️⛈️☁️🌪💥

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando