Per Nando

15/09/2023

馃敶脷LTIMA HORA!!! Situaci贸 de tempestes explosiva, molta precauci贸!!!

Destacades, Fenomens adversos, M茅s vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACI脫 12 HORES

Font Avamet

Benvinguts de nou, actualitzem dades de precipitaci贸 quan s贸n les 12 del migdia i de moment la dada m茅s destacable s贸n els 76 mm de precipitaci贸 que apenes han caigut en una hora a D茅nia inundant v脿ries zones de la poblaci贸. Tamb茅 destaquem els 70 mm de Sella, 69 mm a Loriguilla, 66 mm a Eix, 64 mm a X脿bia, 60 mm a Paterna o Burjassot, 56 mm a Benigembla o T脿rbena o 48 mm a Bolulla o Parcent.

PREVISI脫 LLAMPS ESTA VESPRADA

Com veieu al sat猫l路lit espectacular la massa nuvolosa associada amb tempestes que ha anat reactivant-se de sud a nord del territori Valenci脿 i ara mateixa es centra a la prov铆ncia de Castell贸 i sud de Catalunya on plou de valent, mentre que al sud s’obrin algunes clarianes. NO ES REFIEU!!!! Les previsions anuncien m茅s tempestes intenses durant la vesprada a les prov铆ncies d’Alacant i Val猫ncia que seran fortes o molt fortes i podran vindre acompanyades de pedra, per tant, la situaci贸 d’inestabilitat continuar脿 durant tota la jornada al territori Valenci脿, Catalunya i les Illes Balears. Precauci贸 I Seguimeeeeeeent.

PREVISI脫 6 DE LA MATINADA

Bon dia!!! Divendres 15 de setembre del 2023 i estic molt pendent de les tempestes que ens deixaran pluges torrencials el dia de hui i fortes pedregades al nostre territori, situaci贸 incl煤s de perill pels forts aiguats que s’esperen i que ens faran estar en vil tota la jornada. Aix铆 que anem a explicar el millor possible les 煤ltimes actualitzacions perqu猫 tenim novetats per al dia de hui i per eixe motiu sempre dic que cal seguir la situaci贸 minut a minut.

Mirem sat猫l路lit i radar i la situaci贸 va en retr脿s. Que vol dir aix貌? Que ser脿 durant este mat铆, per貌 sobretot esta vesprada quan les tempestes i precipitacions seran molt intenses i incl煤s podran donar alguns problemes puntuals. De moment mirem el sat猫l路lit i ja tenim les primeres tempestes que estan afectant ara mateixa el nord d’Alacant, unes tempestes que ja poden deixar localment precipitacions molt intenses i incl煤s tamb茅 afecten punts del litoral de la Safor.

Fixeu-vos en els avisos meteorol貌gics del dia de hui i com tenim bona part del territori Valenci脿 i Catalunya en av铆s taronja per precipitacions que poden ser molt intenses i acumular fins a 50 mm/h o 100 mm/12 hores. Doncs aquestos avisos es quedaran curts i les pr貌ximes hores molt probablement tamb茅 activaran eixe av铆s taronja a les comarques de l’interior de les tres prov铆ncies amb les 煤ltimes eixides dels models.

Ac铆 teniu l’煤ltima eixida del model Arome i el mapa de previsi贸 per al dia de hui. Les coses canvien i les previsions tamb茅. En principi segons les previsions d’ahir, hui an脿vem a tindre un mat铆 molt complicat i una vesprada m茅s tranquil路la, per貌 en les 煤ltimes actualitzacions anem a tindre un mat铆 que anir脿 complicant-se amb pluges i tempestes generals que de vesprada tamb茅 seguiran deixant precipitacions molt intenses amb tempestes que podran gran aparell el猫ctric, fortes r脿fegues de vent i incl煤s intenses pedregades. Molta precauci贸 al dia de hui i seguiu totes les informacions que anirem donant en aquest canal.

El cap de setmana no acabar脿 d’estabilitzar-se del tot i tindrem el pas d’una vaguada que deixar脿 tempestes de vesprada per l’interior, per貌 que atenci贸!!! Perqu猫 el diumenge podran ser de nou intenses i amb el risc de que la pedra puga fer acte de pres猫ncia. Per als que voleu tranquil路litat atmosf猫rica sembla que la setmana que ve tindrem una situaci贸 m茅s tranquil路la que incl煤s es podria instaurar el predomini del vent de ponent.

Algemes铆 anit. Imatge de Ra眉l.

B茅, per貌 ara cal seguir sat猫l路lit i radar durant tot el dia de hui, ara plou al sud de Val猫ncia I nord d’Alacant, per貌 a莽貌 anir脿 a m茅s i les precipitacions aniran generalitzant-se i intensificant-se les pr貌ximes hores. Aix铆 que molta precauci贸 i tamb茅, Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando