Per Nando

14/09/2023

🔴ÚLTIMA HORA!!! Avisos taronja per a demà per  precipitacions torrencials 💥💥💥👀👀⚡️⚡️⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo, Última hora

Destacats

ACTUALITZACIÓ 17:30

Benvinguts de nou!!!! Tots pendents del Satèl·lit i radar a partir d’esta pròxima matinada i demà de matí. Com he dit en anteriors informacions s’espera que una banda d’inestabilitat creue el territori Valencià de sud a nord i per la vesprada acabe afectant el litoral del territori català. Les precipitacions poden ser molt intenses o torrencials i AEMET ha activat l’avís taronja a tot el litoral i prelitoral del territori Valencià i Català per precipitacions molt intenses que poden superar els 50 mm en una hora i els 100 mm en 12 hores, però com tots sabeu al nostre territori eixos acumulats poden superar-se fàcilment com ha passat este matí a Albalat de la Ribera. Serà un episodi ràpid i pràcticament demà de vesprada haurà passat tot, però la situació durant la matinada i el mati de demà pot resultar complicada en alguns sectors del nostre territori i tambe a Catalunya. Seguimeeeeeeent.

PREVISIÓ ESTE MATÍ.

Bon dia!!! Dijous 14 de setembre del 2023 i les tempestes ara mateix deixen precipitacions molt intenses a les comarques del golf de València, però la situació molt adversa es la que esperem per a demà a la Façana Mediterrània i on les pluges pel matí al nostre territori podran fer parlar com ara després vorem, serà una situació que no podrem llevar els ulls de damunt perquè inclús podrà portar perill davant les importants pluges que esperem sobretot al nostre territori.

Ací teniu les imatges del satèl·lit i radar i podreu observar la nuvolositat i les tempestes que ens varen afectar ahir de vesprada, però també està nit i matinada i quan són les 5:30 de la matinada hi ha nuvolositat a bona part del territori i trobem tempestes enganxades al golf de València que encara deixen algunes precipitacions que son molt intenses i estan domant alguns problemes. Les pròximes hores encara es podran produir tempestes al litoral, però serà realment demà quan tindrem un dia complicat.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS

Com està plovent a les comarques centrals i on tenim poblacions on en poc de temps ja porten acumulats de 200 mm com es el cas de Albalat de la Ribera, 160 mm Algemesí o 127 mm a Sueca, però les últimes 12 hores també deixen tempestes intenses amb acumulats que es varen produir durant la vesprada, nit i matinada les comarques centrals. Destaquem els 96 mm d’Albalat de la Ribera, 64 mm a Oliva, 62 mm Algemesí, 58 mm a Cullera, 54 mm a la Safra a Villena, 50 mm a Sueca i Agres, 49 mm a Benifairó de la Valldigna i Tavernes de la Valldigna, 41 mm a Muro d’Alcoi, 37 mm a Beniarrés, 36 mm Alzira o els 30 mm de la Font d’en Carròs i els 29 mm de Gaianes. Recordem que continua plovent amb força a comarques del golf de València i estes precipitacions són provisionals.

MOLTA ATENCIÓ A DEMÀ, PRIMERS AVISOS TARONJA 🟠🟠🟠👀👀👀⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Avís taronja activat ja per al dia de demà i que no descarte que acaba ampliant-se a les comarques de la província d’Alacant davant una situació que espere que siga molt adversa des de primeres hores del dia de demà. De moment l’avís que tenim activat és taronja a tot el litoral de València, Castelló i Tarragona per pluges i tempestes que poden deixar acumulats de més de 40 mm en apenes una hora, a la resta tenim avís groc activat per precipitacions que podrien deixar acumulats de més de 20-30 mm en una hora. Recorde que aquests avisos només són provisionals i es voran apropiats i modificats les properes hores.

PREVISIÓ PER A DEMÀ, MOLTA PRECAUCIÓ!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️👀👀👀

MODEL AROME

Demà si mirem l’última eixida del model Arome anem a tindre un dia molt complicat meteorològicament parlant, de bon mati ja anem a estar molt pendents de les tempestes que començaran afectar al sud del territori Valencià i aniran escampant cap al nord i també cap a Catalunya, així que seguiment i precaució.

MAPA SIMBOLS DEMÀ ⛈️⛈️⛈️

Molta atenció a demà, perquè les tempestes que pujaran de sud a nord seran de caràcter molt virulent amb pluges torrencials. La situació és molt adversa al coincidir el vent humit de llevant amb l’aire fred que tindrem en altura i per tant no descarte acumulats entre 200-300mm a les comarques del sud de València i nord d’Alacant on pareix que demà mati i migdia tindrem la situació més problemàtica.

Mentres estic creant el post fiquen avís roig davant les pluges torrencials que ja han patit per la zona, en això mateix podem observar la inestabilitat que tinguem en altura i per tant demà la situació serà molt més adversa i tindrem que estar molt pendents perquè és molt possible que acaben actualitzant aquest avís extrem també per a demà. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando