Per Nando

10/09/2023

Una nova D.A.N.A? 👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️🌪🌪🌪⚡️⚡️⚡️⚡️

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia, diumenge 10 de setembre i tot torna a la normalitat, això sí, estic ben pendent novament de l’oratge i dels models meteorològics, perquè de nou les tempestes faran parlar esta setmana al nostre territori i en conjunt a la Façana Mediterrània, caldrà seguir-ho de ben a prop perquè sembla que anem a tindre una setmana molt entretinguda.

Comencem com tots els dies mirant el satèl·lit i de moment res destacable, tan sols alguns núvols sense conseqüències al nostre territori i també a la resta de la península, però on per la zona de Sant Sebastià sí que tenim núvols més compactes que inclús a estes hores deixen algunes precipitacions intenses.

CANVIS!!!

Tenim canvis a partir de demà mateix, si és fixeu en altura a partir de demà ja tindrem més aire fred en alçada i el que ens farà estar pendents del creixement de tempestes de vesprada, que encara que de moment seran molt localitzades podran ser localment fortes i inclús amb pedra. Atenció!!! Perquè entre dimecres i dijous aquest aire fred més l’entrada del llevant potenciarà més aquesta situació i les tempestes seran fortes o molt fortes i generals, per tant anem a seguir-ho ben a prop.

TAMBÉ PENDENTS DE LA POSSIBILITAT D’UNA DANA🌀🌀🌀⛈️⛈️⛈️⛈️🌪🌪🌪🌪🌪

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ

Però xiquets, açò no és tot i les últimes eixides dels grans models meteorològics aposten pel despenjament d’una nova D.A.N.A per al cap de setmana que incrementaria la possibilitat de tempestes que podran ser intenses. Si es confirma esta opció haurem d’estar molt pendents, perquè la seua ubicació final dependrà de si podem arribar a tindre una situació delicada o sols una situació de tempestes a la península que de nou podrien ser fortes o molt fortes a la Façana Mediterrània.

PRECIPITACIONS MODEL EUROPEU PRÒXIMS DIES.

Per acabar vos mostrem el mapa d’acumulats de precipitacions per als pròxims dies i ja podeu observar que les tempestes seran generals al territori peninsular i també a casa nostra. Se’ns presenta una setmana del més distreta i, per tant, començaré la setmana laboral amb molta feina al davant per anar veient si finalment els models ens acaben confirmant la possible D.A.N.A el cap de setmana i quina seria la repercussió cap a les nostres terres. Seguimeeeeeeent!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando