Per Nando

8/09/2023

Atents a la pròxima setmana, perquè tornen les tempestes intenses👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️🌪🌪🌪🌪

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 18:25

Mentres ací estem molt pendents de l’evolució de la pròxima setmana on pot ser força tempestuosa amb diferents entrades d’aire fred que vorem com acaben. A l’Atlàntic un potent huracà força 5 anomenat Lee està en el punt de mira, encara que veient els models meteorològics sembla que no impactarà en terra de forma directa, però si vorejarà les Illes de Sotavento i Barlovento, a l’est de Puerto Rico, amb ones molt importants i amb gravetat de mortaldat.

PREVISIÓ ESTE MATÍ

Bon dia!!! Divendres 8 de setembre, últim dia que escric el post al país Italià, demà ja me trobaré al territori Valencià i, per tant, tornarem a la rutina després d’estes vacances que m’han vingut bé, això sí, demà descansarem i, per tant, tornaré a fer les previsions de cara a diumenge, però atents!!! Perquè tenim canvis per a la pròxima setmana.

Primer que res i com tots els dies mirem satèl·lit i poques novetats al cel, al nostre territori ens alcem amb poca nuvolositat o núvols poc destacables que no esperem que deixen cap precipitació durant la jornada. A l’oest peninsular tenim l’aire fred sobre l’Atlàntic que són les restes de la D.A.N.A. del cap de setmana passat que encara van per ahí bambant i poden deixar algunes precipitacions o tempestes com he dit a les zones més occidentals de la península.

MÍNIMES ESTA NIT, FONT AVAMET.

Com veieu el territori Valencià és terra de contrastos i a estes hores i quan són les 6 del matí trobem mínimes tropicals a la costa i fred a comarques de l’interior. Ara mateix destaquem com a mínimes més altes els 24 °C de Santa Pola o València, els 23 °C de Torrevella, Castelló de la Plana, Almenara, Alacant, Elx, Cullera, Rojals Benicàssim o Meliana entre altres. També anem a destacar les mínimes més baixes que les trobem sobretot a l’interior nord i ara mateixa els registres més baixos són els 9,9 °C de la Pobla de Benifassà/Fredes, 10 °C a Agres o Vilafranca, 11 °C a la població de Vistabella del Maestrat, 13 °C Alpuente, El Toro, Morella, Bocairent o Ares del Maestrat.

PREVISIÓ CAP DE SETMANA.

La situació sinòptica per aquest cap de setmana és ben clara, Anticicló centrat al Mediterrani que ens impedeix que avance l’aire fred cap a nosaltres i, per tant, la inestabilitat, en conseqüència ens espera un cap de setmana de tranquil·litat atmosfèrica i temperatures sense massa canvis amb màximes al voltant dels 30 °C i mínimes entre 20-25 °C les més elevades.

CANVIS PRÒXIMA SETMANA 👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️

Tots pendents de la propera setmana, perquè amb la retirada de l’anticicló Mediterrani més cap a l’est, sembla que l’aire fred en altura avançarà cap a nosaltres i farà que a partir de dimarts-dimecres les tempestes comencen a guanyar protagonisme a la península,i també a la Façana Mediterrània on podran ser fortes o molt fortes i per tant tornarà l’entreteniment a Meteopoble, perquè sembla que la inestabilitat podria allargar-se.

Metopoble com he dit demà descansarà, però com he dit també tots pendents de la propera setmana, perquè no serà tan tranquil·la com aquesta i de nou les tempestes i la variabilitat atmosfèrica em farà que estiga ben pendent dels models dia darrere dia, per a informar de nou de la possibilitat de fenòmens adversos meteorològics, que tant ens agraden en aquesta pàgina i que podrien afectar a les nostres terres. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando