Per Nando

7/09/2023

Les tempestes podran tornar amb força la pròxima setmana ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 7 de setembre del 2023, a tan sols 48 hores per donar com a finalitzat el meu viatge vacacional del 2023, la rutina tornarà de nou a partir de dilluns i per tant cal acabar d’esgotar fins l’última hora. Mentrestant no parem d’observar models i de nou la pròxima setmana podrem tindre alguns canvis amb noves tempestes intenses.

Bé, com tots els dies el primer que fem és mirar el satèl·lit i hui sí que observem alguns núvols que van avançant d’oest a est i són fruit de la Dana que ens va afectar el passat cap de setmana i que ara es troba a l’Atlàntic i d’allí ens envia bandes de núvols sense més conseqüències per a les nostres terres. Així anem a continuar els pròxims dies. Ahir deia que possiblement poguérem tindre algunes tempestes el cap de setmana i finalment eixa opció només es redueix alguna gota i, per tant, tindrem un cap de setmana amb prou estabilitat.

SEGUIMENT POSSIBLES TEMPESTES ⛈️⛈️⛈️

Tenim alguna cosa per seguir de cara la pròxima setmana. Tots pendents del possible nou ascens de l’anticicló cap a les Illes Britàniques, encara que no ho farà amb molta força, amb eixa configuració i una mica d’aire fred en altura, més un vent de procedència marítima, podria fer tornar les tempestes intenses cap a les nostres latituds a partir de dimarts-dimecres de la pròxima setmana. Unes tempestes que de donar-se serien de vesprada, però localment fortes o molt fortes, això si, sense parlar de cap temporal, però que de moment caldrà seguir-ho els pròxims dies per a poder confirmar. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando