Per Nando

5/09/2023

Continuem amb núvols ☁️☁️☁️☁️☁️☁️🌧🌧🌧🌧

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 5 de setembre del 2023, continuem amb núvols baixos que com veieu no arribeu apreciar-se al satèl·lit, però que tapen el cel i des de l’episodi de D.A.N.A. moltes poblacions del nostre territori no han vist el sol, doncs bé!!! Hui tindrem un dia molt paregut i on les precipitacions dèbils tornaran a fer acte de presència.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS, FONT AVAMET.

Primer que res vull destacar que ahir de vesprada van comptabilitzar més de 50 mm en 24 hores a la Casella ( Alzira ) com veieu l’orografia d’aquest terreny juga molt i en poc poden arreplegar molta aigua, mentrestant ahir va tornar a ser un dia de precipitacions dèbils a les nostres comarques que deixaven fins a 9 mm a Castielfabib, 7 mm Ademús, 6 mm a Tavernes de la Valldigna o els 5 mm de Benifairó de la Valldigna. Hui de nou tindrem un dia de precipitacions orogràfiques que de nou es repetirà el dia de demà.

QUE DIUEN ELS MODELS?

A partir de dijous sembla que desapareixen per complet les pluges orogràfiques al nostre territori i el sol començarà a lluir amb més gana cap a les nostres terres, tindrem estabilitat atmosfèrica almenys una setmana i ja vorem si de cara mitjans-finals de la setmana que ve i amb el possible allunyament de l’anticicló la situació meteorològica puga complicar-se de nou cap al nostre territori. Situació que com sempre caldrà seguir de ben a prop.  Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando