Per Nando

30/08/2023

ATENCIÓ!!! És confirma episodi gota freda al Mediterrani el cap de setmana ⛈️⛈️⛈️🌪🌪🌪👀👀

Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 17:30 HORES

Benvinguts de nou, tots esperant amb ànsia que ens depararà el nou episodi de Gota Freda que s’està coguen al Mediterrani i que no acabarem d’aclarir ben bé quines seran les zones més afectades fins que no entren en joc els models mesoescalars unes 36 hores abans, mentrestant tenim les últimes eixides del model Europeu i el model Icon que ens mostren una similitud que pot ser important en les seues eixides determinisme i que ara mateixa esbrinem.

MODEL EUROPEU ESTE MATÍ.

MODEL ICON ESTA VESPRADA

Fixeu-vos bé en els 2 models que vos estic mostrant i vorem si les pròximes eixides van confirmant açò que vos dic. És la formació de la clàssica borrasca al nord d’Algèria i que faria conductora d’una intensificació més clara encara del vent allevantat i que faria ploure amb gana pràcticament a tot el territori Valencià, sud de Catalunya i les Illes Balears, si açò ho confirmem durant les pròximes 48 -72 hores agarreu-vos perquè la D.A.N.A que hui també ha estat confirmada per Aemet podrà donar molts problemes i ja vorem si acaba formant-se un temporal de llibre.

PREVISIÓ ESTE MATÍ

Bon dia!!! Dimecres 30 d’agost del 2023 i els pròxims dies anem anar bojos darrere d’una potent DANA que la seua ubicació final acabarà depenent on es mouran les pluges més importants o menys importants de la Façana Mediterrània, el que tinc clar és una cosa, allà on acabe entrant decididament el vent humit del Mediterrani acabarà deixant precipitacions a poalades.

Satèl·lit
Avisos hui Aemet.

Primer que res ens fixem en el que ens depararà el dia de hui, perquè estem en avís groc tant el sud del territori Valencià com la part més nord-est de Catalunya i també les Illes de Mallorca i Menorca per precipitacions en forma de tempesta que poden deixar sobretot aquesta vesprada alguns acumulats de més de 20 mm en una hora en estes zones. Si mirem satèl·lit ara tenim nuvolositat que inclús deixa algunes precipitacions per Barcelona i les Illes Balears.

ATENCIÓ AL CAP DE SETMANA DAVANT UNA GOTA FREDA!!!

ÚLTIMA EIXIDA MODEL EUROPEU

ÚLTIMA EIXIDA MODEL AMERICÀ

Molt atents a totes les actualitzacions de Meteopoble de cara la situació de D.A.N.A o Gota Freda que sembla confirmar-se davant els últims escenaris que contemplen els models cap a les nostres terres. El dissabte sembla que començaria a col·locar-se aquest embossament sobre la part oest peninsular i començarien les tempestes fortes o molt fortes, arreu de la Façana Mediterrània, tant a Catalunya com el territori Valencià. Atenció perquè la ubicació que plantegen hui els models és que la ubicació de la D.A.N.A el diumenge afavoriria una entrada molt clara de vents humits de Xaloc i per tant el temporal més intens se situaria sobre Catalunya i la província de Castelló. Als mapes de dalt podeu veure clarament eixa posició de la Gota Freda i l’entrada de vents en superfície.

Amb el mapa de precipitacions del model Europeu per als pròxims dies que vos deixe es acorde a l’ubicació de la D.A.N.A en estos moments, però sabem que anem a tindre un fort temporal de llevant al Mediterrani, però ara mateixa no sabem encara on caurà la grossa, perquè aquestes gotes fredes son molt erratiques i aniran moguent la seua ubicació dia darrere dia fins inclús hores abans i per tant les precipitacions aniran variant dia darrere dia les seues zones. El que si que tinc clar és que el cap de setmana es confirma un potent temporal al Mediterrani que donarà que parlar en algunes zones, on les precipitacions seran inclús perilloses. Esta vesprada actualitzem de nou!!! Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando