Per Nando

28/08/2023

ATENCIÓ!!! Comencem setmana pendents d’una possible DANA👀👀⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 28 d’agost, des del mateix Aeroport comence a escriure aquest post i dir que després de les tempestes d’ahir i despus-ahir, toca de nou estar pendents de les properes eixides dels models per anar veient si confirmen una Dana que podria complicar l’oratge i molt de cara el pròxim cap de setmana.

Com tots els matins mirem el satèl·lit i la inestabilitat que ens ha afectat els darrers 2 dies, hui la trobem a Itàlia on en unes hores estaré gaudint del país veí, però sembla que els primers dies per allà no acompanyarà massa a causa de l’embossament d’aire fred que ara mateix es troba per aquella zona.

Font Avamet

Repassem les precipitacions que ens ha donat l’últim episodi de pluges intenses al territori Valencià i mirant el mapa elaborat per Avamet podem comprovar que ha plogut a quasi tot el nostre territori, tan sols l’extrem sud de la província d’Alacant i l’interior nord de la província de València és on no ha plogut, ho tan sols ho ha fet de manera molt minsa. Destaquem els acumulats més importants que s’han donat a Artana amb 66 mm, Real de Gandia amb 60 mm, Vallibona amb 59 mm, Eslida amb 58 mm o Gandia amb 52 mm.

SETMANA PENDENTS DE LA POSSIBILITAT D’UNA DANA👀👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

MODEL EUROPEU

MODEL AMERICÀ

Setmana tranquila llevat d’algunes tempestes que podrem tindre al sud del territori Valencià el proper dimecres, però molta atenció al que s’està cuinant per al pròxim cap de setmana, perquè ara mateixa tots els models meteorològics aposten pel despenjament d’una Dana cap a la península el proper cap de setmana i que segons les últimes actualitzacions podria acabar en un temporal de llevant i un possible episodi de Gota Freda!!!

Les precipitacions del model Europeu acompanyen a la seua eixida principal i per tant caldrà estar molt pendents de les pròximes actualitzacions perquè el pròxim cap de setmana podrien tindre inclús pluges torrencials i problemàtiques si L’Europeu continua en eixa línia. L’episodi que hem patit el darrer cap de setmana tan sols podria ser un aperitiu del que ens podria vindre. Podré descansar en el meu viatge a Itàlia? Me sembla que no😅😅😅⚡️⚡️⚡️👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️. Seguimeeeeeeent!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando