Per Nando

25/08/2023

ATENCIÓ!!! Tempestes molt virulentes i D.A.N.A a la vista 👀👀👀👀⛈️⛈️⛈️⛈️⏬️⏬️⏬️🌪🌪🌪⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 16:30 HORES

Benvinguts de nou, abans de parlar de les actualitzacions dels avisos per part d’AEMET per a demà i diumenge al territori Valencià, Illes Balears i Catalunya, ens hem de fer ressò de les màximes que s’estan produint hui al nostre territori i en concret a les comarques centrals on la màxima fins a les 16:30 la trobem a Sumacàrcer amb 44,4 °C, també tenim Ontinyent amb 44,0 °C o Benigànim amb 43,6 °C, entre moltes altres màximes que superen hui els 40 °C a bona part de les comarques de la Diània.

AVISOS PER A DEMÀ.

AVISOS PER A DIUMENGE

ÚLTIMA EIXIDA MODEL HARMONIE

Avisos activats per a demà I diumenge segons Aemet, com veieu demà tenim tot el territori Valencià en avís groc. Això no vol dir que les tempestes afectaran a totes les zones, però hi ha probabilitat que puguen caure a qualsevol lloc, això sí, sembla que el sud de València i el nord d’Alacant i la província de Castelló són les zones amb més probabilitat el dia de demà. Atenció que estes tempestes podran anar acompanyades de pedra. Però la situació més problemàtica la viurem demà la nit i diumenge a Catalunya i les Illes Balears, on les tempestes podran ser severes inclús podran deixar precipitacions de més de 50-60mm en una hora a comarques Catalanes i a les Illes de Mallorca i Menorca. Meteopoble continuarà informant de les novetats. Molta atenció a les següents informacions.

PREVISIÓ ESTE MATI.

Bon dia!!! Divendres 25 d’agost, no sabeu l’emoció meteorològica després de mesos de sequera i tornar a veure mapes interessants cap a les nostres terres per poder fer previsions exactes del que passarà i del que pot passar. Per a mi tot açò és pura adrenalina i gaudisc al màxim, però tots sabem que entrem en època de riscos extrems meteorològics i també tots sabem que en aquesta època les inclemències meteorològiques poden portar greus conseqüències. Però ací estem i estarem per a informar en tot moment i de moment podem estar tranquils perquè no ens trobem en cap situació de Gota Freda perillosa, sinó més aviat d’una situació de tempestes intenses pròpies de finals de l’estiu.

Com tots els matins només ens alcem i quan són les 4:30 de la matinada veiem al satèl·lit que poca nuvolositat trobem al nostre territori i en general a la península Ibèrica, però si observem a altres llocs del territori Europeu podem destacar les intenses tempestes que descarreguen ara mateix sobre el centre de França on segurament ara s’estan donant fenòmens de certa severitat.

MOLTA CALOR HUI, AVISOS AEMET🔥🔥🔥

Atents!!! Ahir va fer molta calor, esta nit novament està fent molta calor amb mínimes tropicals, però el dia de hui també serà dur. Avís taronja per temperatures de més de 40 °C a bona part de la província de València i interior nord d’Alacant. Demà baixen un poc les màximes, però no serà fins diumenge quan de veritat i per fi respirem d’aquesta calor esgotadora.

CANVIS IMPORTANTS DEMÀ, VAGUADA I TEMPESTES IMPORTANTS!!!⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Els canvis de tendència que fa 8/10 dies que anàvem anunciant es confirmen i demà serà el dia de transició d’un estiu càlid i sec a una situació amb més moviment meteorològic i temperatures més fresques de les quals tots agrairem. Com veieu a partir de demà i diumenge ens creuarà un solc d’aire fred (Tàlveg o Vaguada) que farà també créixer la inestabilitat amb tempestes que podran ser intenses o molt intenses com veurem en els següents mapes de símbols.

MAPA SIMBOLS DEMÀ, METEOPOBLE

Demà mati tranquil, de vesprada començaran a créixer nuclis de tempesta al nostre territori i que sembla amb els últims models mesoescalars que podran ser més generals del que en un principi esperàvem i podran afectar qualsevol punt des del nord d’Alacant fins a la província de Castelló. Atenció perquè estes tempestes poden ser localment molt fortes i vindre acompanyades de pedra. A Catalunya també demà tindran tempestes per l’interior nord i més per la província de Lleida, però de cara la nit es generalitzaran a tot el territori. Demà baixen un poc les temperatures, però encara assolirem els 35-40 °C a les comarques centrals del territori Valencià.

MAPA SÍMBOLS DIUMENGE, METEOPOBLE.

Dissabte a la nit i diumenge al matí la situació més complicada i amb possibilitat de tempestes severes la trobarem a Catalunya on les tronades afectaran de manera general a tot el Principat, molta precaució per esta zona. Al nostre territori la província de Castelló també podria veure’s afectada per estes tempestes intenses, però amb menys probabilitat, així com la resta del territori Valencià que tan sols esperem sol i núvols sense descartar algun ruixat molt irregular. De cara la vesprada de diumenge i amb l’avanç de la vaguada la inestabilitat anirà traslladant-se cap a les Illes Balears on també esperem que les tempestes puguen ser molt intenses i inclús severes. Així que molta precaució. L’alegria del dia serà la important baixada de les temperatures d’entre 8-10 °C tant les màximes com les mínimes i ens deixaran respirar per fi.

ATENCIÓ!!!! POSSIBLE DANA PRÒXIMA SETMANA 👀👀👀🌀🌀🌀⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Dilluns encalmaran les tempestes, però caldrà estat molt pendent dels models meteorològics, perquè fa vàries eixides que veuen molt de moviment atmosfèric també per a la pròxima setmana. Ara mateixa tots els models coincideixen en el despenjament d’una DANA per a mitjans-finals de la pròxima setmana i que vindria a situar-se a l’oest peninsular i ja veurem quin moviment ens fa perquè podria de nou a portar tempestes intenses a gran part de la península Ibèrica inclòs el nostre territori.

Sabeu que jo a partir de la pròxima setmana en trobaré a Itàlia, però sabeu que des del país veí no vos faltarà en ningun moment la informació que vos estic oferint fins ara. Seguimeeeeeeent ⛈️⛈️⛈️⛈️👀👀👀👀👀👀

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando