Per Nando

24/08/2023

ATENCIÓ!!! Entre dissabte i diumenge tempestes severes a la Façana Mediterrània 🌪🌪🌪🌪⛈️⚡️⛈️⚡️⛈️⚡️👀👀👀👀👀

Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 18 HORES!!!

Les últimes actualitzacions dels models meteorològics ens faran estar molt pendents de les tempestes entre dissabte i diumenge sobretot a Catalunya i les Illes Balears on seran generals i podran tindre certa severitat, l’ubicació del solc d’aire fred ens fa pensar que aquestes zones seran les problemàtiques per tempestes intenses. Al nostre territori també plourà, però les tempestes seran de caràcter més irregular. Demà crearem mapes més explicatius per a que ho entengueu millor. Seguimeeeeeeent ⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

PREVISIÓ D’AQUEST MATÍ.

Bon dia!!! Dijous 24 d’agost del 2023, estem molt pendents de l’evolució dels models per al pròxim dissabte-diumenge, però abans tenim que parlar de la calor que està fent i que així continuarà fins al dissabte, per tant sols ens queda patir uns dies perquè a partir de diumenge la massa Africana que fa uns mesos que ens està afectant serà espentada per una més fresca i sembla que ve per a quedar-se i ens alleugerarà estes temperatures tan extremament càlides al nostre territori i a més ens portarà eixes tempestes que fa dies anem anunciant.

Bé, com tots els dies mirem satèl·lit i com fa dies de moment poc a destacar en l’aspecte del cel cap a les nostres terres, la nuvolositat més destacable a estes hores es troba cap al nord de França i el Regne Unit i, per tant, prou lluny de nosaltres.

AVISOS PER CALOR HUI I DEMÀ 🔥🔥🔥🔥

Tant hui com demà tornarà a persistir la calor cap a les nostres terres, una calor que a penes ens deixa descansar i està fent-se molt esgotadora. Ahir inclús van batre rècords al País Basc amb eixos 44,3 °C que van fer emetre eixe avís roig. Hui eixe avís roig el tenen en Saragossa i la Rioja per valors que poden superar els 42 °C i si ens anem a la Façana Mediterrània estem tota amb avís, Catalunya amb avisos taronja i groc i el territori Valencià i les Illes Balears amb avís groc per temperatures que estaran entre els 35-40 °C. Demà de nou estarem amb avisos i seran les comarques centrals del territori Valencià les que podran superar àmpliament els 40 °C. Buuuufff, insuportable.

CANVIS IMPORTANTS!!!⛈️⛈️👀👀👀🌪🌪🌪⛈️⛈️⛈️🔵🔵⏬️⏬️⏬️

A partir de dissabte venen canvis amb l’entrada d’una vaguada pel nord peninsular i que podrà formar una Dana ja de cara a diumenge-dilluns al Mediterrani i que marxarà molt ràpidament cap a Itàlia, aquesta vaguada portarà a la Façana Mediterrània baixada important de temperatures i una inestabilització de l’oratge amb tempestes intenses i inclús severes.

PREVISIÓ TEMPESTES DISSABTE ⛈️⛈️⛈️⛈️

PREVISIÓ TEMPESTES DIUMENGE ⏬️⏬️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

A partir de demà i el dissabte els models mesoescalars ens definiran millor per on avançaran eixes tempestes que esperem entre dissabte i diumenge al nostre territori. Dissabte podran afectar qualsevol punt i ser localment fortes. Però atenció a diumenge perquè encara que podran afectar el sud del territori de manera molt localitzada i també podran ser localment intenses, la màxima inestabilitat la trobarem a Catalunya i les Illes Balears on eixes tempestes inclús podran tindre certa severitat i deixar registres molt importants d’aigua en molt poc de temps. Per tant, i com he dit abans caldrà seguir els models mesoescalars i els avisos que ens anirà emetent AEMET a partir del dissabte.

La bona notícia és que mirant les tendències dels models per a finalitzar agost i iniciar setembre, és que no volen que la calor ens torne a apretar i la península sembla que tindrà via lliure perquè puga entrar aire fred en altura que ens puguen portar noves situacions de tempestes, cosa que anirem seguint des de Meteopoble. Ara toca seguir el que ens portarà la pròxima vaguada-dana i les tempestes que podran ser especialment intenses a la Façana Mediterrània. Seguimeeeeeeent.👀👀👀🌪🌪🌪🌪🌪🌪⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando