Per Nando

23/08/2023

Molt pendents, de les tempestes molt intenses entre dissabte-dilluns 👀👀⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️🌪

Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 23 d’agost del 2023, s’acaben festes del poble i conté amb els dits que tan sols em queden 4 dies per volar cap a Itàlia, coincidiré molt probablement amb fortes tempestes al Mediterrani. A vorem……

.De nou mirem satèl·lit i avorrició total a la península Ibèrica, però també a bona part d’Europa més occidental, poca nuvolositat en general i on de nou tenim hui el sol garantit al territori Valencià, Catalunya i les Illes Balears.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Fins a 39 °C novament vàrem registrar ahir a diverses poblacions del nostre territori com Sumacàrcer, La Pobla Llarga, el Genovés, Anna o Atzeneta del Maestrat, 38 °C a Quesa, Sorita, Villena, Cirat, Énguera, Vilamarxant, Onda, Xella, Sant Mateu o Càrcer. La calor continuarà i divendres esperem màximes superiors als 40 °C, però tenim bones notícies i diumenge es confirma una baixada important de les temperatures.

CANVIS I ATENCIÓ A LES TEMPESTES 👀👀⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️🌪🌪🌪

Atenció a partir d’últimes hores de dissabte i sobretot entre diumenge i dilluns, perquè el pas d’una linia d’inestabilitiat, d’un solc d’aire fred ( Tàlveg o Vaguada ) farà inestabilitzar-se la situació meteorològica i ja podríem veure les primeres tempestes irregulars dissabte de vesprada. El diumenge notarem una baixada important de les temperatures i on les màximes es quedaran pràcticament per davall dels 30 °C, però atenció aquest dia perquè coincidint amb el pas de l’aire fred es podran produir tempestes molt intenses I que segons els mapes de hui la probabilitat més elevada d’on acaben produint-se seria la província de Castelló, també a Catalunya i les Illes Balears on inclús podrien ser molt intenses o inclús torrencials. Sembla que el meu vol cap a Itàlia coincidirà en aquestes tempestes, així que estaré molt pendent.

A més eixe pas del solc d’aire fred podrà formar una Dana que vindrà a situar-se dilluns de vesprada sobre el nord d’Itàlia, per tant I si no varien massa els model meteorològics, Florència m’espera amb pluja, però no desviem els ulls cap a Itàlia, perquè ací patirem bona ració de tempestes entre dissabte i dilluns i podran ser especialment importants. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando