Per Nando

22/08/2023

ATENTS!!! És confirma possible Dana o Talveg amb tempestes fortes⏬️⏬️🔵🔵⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️👀👀

Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 22 d’agost del 2023 i els models tant els pròxims dies, com les pròximes setmanes i mesos ens portaran de cap perquè l’atmosfera comença a estar més caòtica i això fa portar els models bojos amb els possibles despenjaments d’aire fred sobre les nostres terres. Comença l’aventura en la vida d’un aficionat a la meteorologia ( Nando ) i que en farà gaudir d’aquest món tan emocionant que també espere fer-vos disfrutar a tots vosaltres.

Bé, com tots els dies mirem satèl·lit i res per afegir de moment i per tant escassa nuvolositat a causa de l’estabilitat atmosfèrica que predomina des de fa setmanes i que particularment m’avorreix de dalt a baix, però sembla que per fi venen canvis com vorem ara després.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET. LA CALOR CONTINUA I ENCARA LI QUEDEN UNS QUANTS DIES🔥🔥🔥🥵

Calor, calor i més calor, nits agoniants on apenes es pot dormir i dies insuportables amb màximes superiors als 35 °C dia darrere dia. Destaquem el dia d’ahir amb 39 °C al Genovés o la Pobla Llarga, 38 °C a Sumacàrcer, Atzeneta del Maestrat, Anna, Sorita, Quesa, Enguera, Sant Mateu i Càrcer, però com veieu el mapa és molt explícit en les temperatures que es van donar ahir. La situació de forta calor continuarà els pròxims dies donant el divendres com el dia més calorós de la setmana, però atents que a partir de diumenge tenim bones notícies.

CANVIS IMPORTANTS A PARTIR DE DIUMENGE 👀👀👀⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️⚡️🔵⏬️⏬️⏬️

MODEL EUROPEU

Caldrà seguir molt de prop les eixides dels models meteorològics. El model Europeu aposta pel despenjament d’una Dana a partir de diumenge que portaria una baixada generalitzada dels termòmetres i possibilitat de tempestes fortes o inclús molt fortes, però sense determinar encara on serà la seua ubicació final o si finalment ens afectarà en forma de Tàlveg ( vaguada ) o Dana ( gota freda). Això sí, no serà un episodi de pluges persistents, si només una situació de tronades, però que igualment poden ser importants.

Per tant, cal seguir les diferents actualitzacions, perquè sembla que sí que es confirma la baixada de termòmetres a partir de diumenge i una inestabilització de l’atmosfera, que portarà tempestes cap a la Façana Mediterrània i que podria continuar força tempestuosa els últims dies d’agost i de cara també a setembre. Seguimeeeeeeent.🌪🌪🌀⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando