Per Nando

21/08/2023

ACTUALITZACIÓ!!! Dana o Vaguada.Atenció a les tempestes a partir de diumenge 👀👀⏬️⏬️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️⚡️

Hui, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 21 d’agost, hui un poc tard, però de vegades sorgeixen problemes que hem de solucionar. Bé, sembla que podrem tindre un final d’agost un poc més fresc i mogut i tot a causa de l’entrada d’aire fred en alçada que cap a finals d’estiu sol portar tempestes que en molts casos poden arribar a ser molt intenses, però ho vorem de seguida amb els mapes dels últims models meteorològics.

Com tots els dies mirem satèl·lit i tornem a viure un dia amb absència de nuvolositat a la Façana Mediterrània i tan sols es veuen alguns núvols per la comunitat Autònoma Gallega i poc més. Així seguirà l’oratge de tranquil mínim fins al pròxim cap de setmana que tot començarà a canviar.

FA MOLTA CALOR I ENCARA LI QUEDEN UNS DIES. 🔥🔥🔥🔥🔥🔥

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Les màximes ahir ens deixen de nou valors caniculars quan fa ara 6 dies que hem passat el període de la canícula, les nits són bascoses amb mínimes per damunt dels 25 °C a les zones litorals i prelitorals del nostre territori. Destaquem les màximes d’ahir que deixen registres de fins a 39 °C a Requena, 38 °C a Aiora, Sorita o Castielfabib, 37 °C a Ontinyent, la Torre d’en Besora, Benigànim, Muro d’Alcoi o Agres. Continuem i continuarem amb forta calor amb avisos groc i taronja per part d’Aemet tant al territori Valencià, Catalunya com les Illes Balears els pròxims dies i no serà fins diumenge quan les temperatures podrien començar a baixar, cosa que ara vorem.

CANVIS!!! TALVEG ( VAGUADA ) O INCLÚS GOTETA FREDA A PARTIR DE DIUMENGE 👀👀👀👀⚡️⚡️⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

ÚLTIMA EIXIDA EUROPEU

ACUMULATS PRECIPITACIONS PRÒXIMS 7 DIES EUROPEU

ISOTERMES A 850HPA A PARTIR DEL CAP DE SETMANA🔵⏬️⏬️⏬️⏬️

PRECIPITACIONS MODEL AMERICÀ A PARTIR DE DISSABTE 👀👀⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️

Situació força interessant la que presenten els models meteorològics i que fa dies que anem avançant. Tot vindrà a partir del proper cap de setmana quan sembla que es despenjarà aire fred en altura en forma de vaguada que inclús el model Europeu la tanca totalment en forma de xicoteta Dana i creuaria la península fins a passar al Mediterrani. Amb aquesta situació haurem d’estar molt pendents a partir de dissabte en les següents actualitzacions dels models, perquè podríem tindre un episodi de tempestes molt intenses que ens podrien afectar des del proper dissabte mateix i afectar zones àmplies de la façana Mediterrània. A més les temperatures baixarien uns 10 °C a partir del proper diumenge.

Sembla que la pròxima setmana amb la retirada de l’anticicló molt cap a l’oest de l’Atlàntic deixaria la porta oberta a l’aire fred en altura i amb la continuïtat d’inestabilitat en forma de tempestes a la península (inclòs el nostre territori) I també a Països Mediterranis com Itàlia al que viatjaré el pròxim dilluns.

Com veieu la situació es fica molt interessant i sembla que van confirmant-se eixes tendències que vàrem avançar ací a Meteopoble i per això com sempre diem en aquest canal ara toca seguimeeeeeeent modelistic i anar informant de les novetats dia darrere dia. Emocionant⚡️⚡️⚡️⛈️⛈️👀👀👀👀 FINS DEMÀ.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando