Per Nando

18/08/2023

Atenció!!!Va confirmant-se una vaguada o Dana per a la pròxima setmana 🔵⏬️⚡️⛈️🧊🌪⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 18 d’agost i ens n’ anem cap a un cap de setmana calorós i on comencen les festes del meu poble, no caldrà patir per l’oratge de moment fins finals de la pròxima setmana, perquè de seguir confirmant-se les últimes eixides dels models podríem parlar de canvis importants, però això ho veurem ara després.

Mirem satèl·lit com tots els matins i hui trobem més nuvolositat a la part més occidental del territori peninsular i que inclús deixa algunes precipitacions dèbils o moderades per zones de Galícia o el Cantàbric, però coses molt locals i poc significatives, encara que a Galícia es podrà donar entre hui i demà algun ruixat més important. A casa nostra i per enèsim dia consecutiu, poca nuvolositat hui i els pròxims dies on el sol serà l’autèntic protagonista i deixarà gaudir de les festes estivals de diferents poblacions.

MÀXIMES AHIR ( FONT AVAMET )

Continuem tenint molta calor i així ho reflexen les màximes d’ahir on els termòmetres es van enfilar fins als 39 °C a Requena, 38 °C a Villena, 37 °C Aiora, 36 °C a Agres. Fontanars, Beneixama o Ontinyent o els 35 °C a Sumacàrcer, Benigànim, Énguera o Utiel.

AVISOS AEMET

Continuarem amb calor els pròxims dies i també la pròxima setmana almenys fins divendres. Aemet ha activat per a hui i demà avís groc per l’interior de València per màximes que podran superar els 38 °C. Precaució amb els cops de calor i no us exposeu massa hores al sol i sobretot hidrateu-vos bé i sobretot a les hores on el sol pega de valent.

SEMBLA QUE VEIEM CANVIS, DANA O VAGUADA?🔵⏬️⚡️🧊🌪⛈️

MODEL EUROPEU FINALS PRÒXIMA SETMANA.

MODEL AMERICÀ FINALS PRÒXIMA SETMANA.

Sembla que els meus dies previs a les vacances estivals volen vindre amb canvis i coincidint justament amb la meua eixida cap a Itàlia. Com fa dies vaig dient i si els models no varien massa els pròxims dies, les tendències ens mostren amb els models principals un allunyament o estirament de les Altes pressions per l’Atlàntic i que faria que s’iniciara un despenjament d’aire fred en forma de vaguada o inclús Dana ( encara no està clar ) i que a partir del pròxim divendres podria tornar a portar tempestes a bona part de la península i inclús al nostre territori que podrien ser intenses.

A més vindria acompanyat d’un descens tèrmic molt important a tota la península que ens alleujaria dels dies de calor que estem patint. Per tant, la situació de cara a finals d’agost sembla que es fica molt interessant i la calor podria esfumar-se durant un temps a partir del divendres que ve i el més important, caldrà seguir amb els ulls ben oberts la Dana o Vaguada perquè podrà portar tempestes especialment intenses algun lloc de la península i ja veurem si al nostre territori també. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando