Per Nando

16/08/2023

Passen els dies i les tendències continuen veient coses interessants 🤞🤞⏬️⏬️⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 16 d’agost del 2023 i ara si que sobrepassem més de la meitad del mes vacacional per excel·lència i continuem fent-ho amb calor, però amb perspectives de possibles canvis cap a finals de mes.

Com tots els matins mirem el satèl·lit i ara mateixa tenim més nuvolositat fruit d’una línia que ens està creuant des de ponent i que inclús no descarte que puga deixar alguna gota anecdòtica. De cara a migdia lliura el sol de nou amb força a tot el territori i de vesprada tenim risc d’algun ruixat o tronada molt local i poc important per l’interior de València i Castelló.

LA CALOR NO AMAINA, MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Ahir de nou màximes que s’enfilaven per damunt dels 35°C a molts observatoris de l’interior de la província de València i d’Alacant. Destaquem els 37°C d’Aiora, Requena o Villena, 36°C a Beneixama o Utiel, 35°C a Gorga, Xixona, Camporrobles o Sinarques o també els vora 34°C de Quesa, Banyeres de Mariola, Agres o Benigànim. Hui les màximes continuaran molt paregudes , però amb tendència a pujar una mica més de cara el cap de setmana.

LES TENDÈNCIES CONTINUEN MOSTRANT CANVIS IMPORTANTS!!!

MAPA ANOMALIES A 850 HPA CAP A ÚLTIMS PRÒXIMA SETMANA!!

ANOMALIES TEMPERATURES PREVISTES CAP A ÚLTIMS DE MES A UNS 5500 METRES

Sé que queden encara uns 12/14 dies i que açò és una barbaritat en Meteorologia, jo ho sé massa, però el model Americà insisteix que l’atmosfera té ganes de moure’s just cap als últims dies del mes d’agost i podria portar més aire fred a totes les altures que ens podria alleugerir les temperatures tan elevades de les últimes jornades i a més podria portar una situació de tempestes a la península Ibèrica que ja voríem com ens afectarien al Mediterrani.

Tot açò encara queda un món i es pot esfumar d’un dia per a l’altre, però com he dit el model ho manté i l’Europeu fins on arriba ens mostra alguns indicis i com d’il·lusió també es viu, anem a quedar-se il·lusionats per vore si ens canvia aquest panorama ja d’una vegada. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando