Per Nando

15/08/2023

Les tendències continuen mostrant canvis a finals d’agost 🌧🌦⛈️⚡️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 15 d’agost, un dia festiu on jo també descanse en lo laboral , però hui fem previsió i sobretot pendents de les tendències que continua mostrant el model Americà cap a les últimes jornades d’aquest mes estival.

Ens alcem com tots els dies mirant al satèl·lit i com últimament no tenim res per a contar tampoc el dia de hui, ara mateixa poca nuvolositat tenim al nostre territori, pot ser alguns núvols matinals, que a poc a poc es desfaran a mesura que isca el sol. Així continuarem els pròxims dies, però demà creix el risc d’algunes tempestes per l’interior de València i Castelló, que es quedaran molt arrimades al límit entre Conca i Terol i com he dit podran afectar molt de raspalló l’interior del nostre territori.

TEMPERATURES MÍNIMES MÉS ALTES, FONT AVAMET

Nits insuportables es continuen donant al territori Valencià, sobretot a zones més litorals i prelitorals. Com veieu al mapa i la taula elaborats per Avamet tenim registres tropicals. Destaquem els 26 °C d’Oliva, Puçol, València o Massanassa, 25 °C a Castelló de la Plana, Torrevella, Benicàssim, Cullera, Sumacàrcer, Catarroja, Albal, Sollana, Quart de Poblet, Gandia o Paterna entre molts altres.

CONTINUEM AMB CALOR!!!

Continuem amb calor i la massa Africana que no ens vol donar un respir. Almenys no es veu cap ponentada com la de l’altre dia, però les màximes que inclús podran pujar un poc més durant el pròxim cap de setmana més la humitat, ens fan tindre dies molt calorosos i boscosos i molt difícils d’aguantar. Doncs bé!! Així anem a continuar tota la setmana i també la setmana que ve.

EL MODEL AMERICÀ INSISTEIX EN CANVI DE TENDÈNCIA 🌧🌦⛈️⚡️

Ens continuem fent ressò de les tendències que ens mostra el model Americà de cara la recta final d’agost i coincidint cap a finals de la pròxima setmana, un moviment dels centres d’acció podria produir canvis cap a la península amb la possibilitat del despenjament d’alguna DANA i per tant oratge més insegur i tempestuós que inclús podria afectar la part més oriental. Com vaig dir ahir, tot açò són tendències que caldrà seguir molt de prop i anar confirmant durant la pròxima setmana, però ací a Meteopoble ens agrada molt la inestabilitat i per això a la mínima que veig algun símptoma tinc el dret d’avisar-vos a tots vosaltres. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando