Per Nando

12/08/2023

ATENCIÓ!!! Agarreu-se que la segon quinzena també ve amb força🔴🔥🔴🔥🔴🔥

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dissabte 12 d’agost i encara estem recuperant-se de les temperatures històriques que vàrem patir fa 2 dies al territori Valencià i que no se’ns ha oblidat que el ponent a les nostres terres pot arribar a deixar màximes d’autèntic foc. Però bé!!! Estic mirant models i la veritat que no m’agrada el que veig.

Com tots els dies mirem satèl·lit i la situació Anticiclònica ens deixa dies i dies amb absència de nuvolositat, per tant, i de nou tan hui com les properes jornades esperem tranquil·litat atmosfèrica cap a les nostres latituds.

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Com és normal i estem acostumats les màximes més elevades el dia d’ahir de nou es van donar a les comarques de l’interior de les províncies de València i Alacant. Destaquem els quasi 38 °C de Requena, Aiora o Villena, 36 °C a Utiel, Caudete de las Fuentes o Sinarques, 35 °C a Camporrobles, Quesa, Onil, Sorita, Sumacàrcer, Callosa d’en Sarrià, Agres, Castielfabib, el Genovés o Énguera. Tant hui com demà i inicis de la pròxima setmana continuarà fent calor i a penes esperem variacions en els termòmetres.

ATENCIÓ A LA SEGONA QUINZENA D’AGOST!!!

Com he dit abans i revisant els diferents models meteorològics, sembla que cap a mitjans-finals de la pròxima setmana podria reforçar-se la massa càlida Africana cap a les nostres terres a causa de la posició d’una Borrasca Atlàntica que podia espentar novament la dorsal cap a les nostres terres i, per tant, novament podríem parlar de termòmetres que inclús podrien sobrepassar els 40 °C cap a finals de la setmana que ve i ja veurem si ens toca parlar de la cinquena onada de calor. Per tant, novament estic ben pendents, per si esta possible irrupció càlida acaba confirmant-se. Seguimeeeeeeent.🫣🫣🫣🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando