Per Nando

9/08/2023

🔴 ÚLTIMA HORA‼️ Avís Roig per calor i possibilitat d’esclafits tèrmics 🌀🌀🌀🌀⚡️⚡️🥵🥵🥵🔥

Destacades, Fenomens adversos, Més vistes, Meteo

Destacats

ÚLTIMA HORA 13 HORES!!!

AEMET acaba d’ampliar eixe avís roig per temperatures extremes també a l’interior de València, un avís que en les properes actualitzacions no descarte que també arriben a ficar-lo a gran part de la província d’Alacant. Recordem que demà serà un dia de temperatures extremes i sense descartar que marquen rècords històrics al nostre territori.

PREVISIÓ D’AQUEST MATÍ.

Bon dia!!!! Dimecres 9 d’agost del 2023 i tenim 2 dies al davant on anem a passar molta calor i inclús tenim certs riscos meteorològics que podrien inclús afectar la nostra salut. Així que cal cuidar-se sobretot demà dijous on serà un dia especialment per a oblidar.

Mirem com tots els dies el satèl·lit I la península la trobem prou lliure de núvols llevat d’una franja de núvols mitjans-alts que guaita pel sud i que no portem cap conseqüència per a les nostres terres.

TEMPERATURES AHIR, FONT AVAMET.

Temperatures màximes que ahir novament deixaven valors prou normals per a l’època a les terres valencianes. Cal destacar com a màximes més altes els 36 °C de Requena o Aiora, 35 °C a Fontanars o Bocairent, 34 °C a Ontinyent, Moixent, Alcoi, Sumacàrcer, Villena, Utiel, Sorita, Anna, Agres, el Genovés o Camporrobles. Hui pujaran encara més les temperatures on ja podrem aplegar fins al quasi 40 °C per l’interior de València. Aemet hui activa l’avís groc per l’interior de València per eixes temperatures.

ATENCIÓ HUI I DEMÀ TAMBÉ A LES TEMPESTES SEQUES I POSSIBLES ESCLAFITS TÈRMICS 🌀🌀🌀🌀⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

AVANÇ TEMPESTES MODEL AROME HUI

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE

Molta calor anem a passar, però també molta precaució entre hui i demà al risc de creixement de tempestes seques que durant la vesprada-nit de hui i inclús la vesprada de demà poden afectar a llocs molt localitzats del territori Valencià. No afectaran a tots llocs i és molt difícil definir on es formaran i inclús on podran vindre associades amb eixos vent que poden ser virulents i amb eixos sobtats ascens tèrmics. Per tant al ser un fenomen imprevisible demanem molta precaució.

DEMÀ AVÍS ROIG PER MÀXIMES QUE INCLÚS PODEN SER HISTÒRIQUES 🔴🔴🔥🔥

MAPA TEMPERATURES MODEL AROME.

MAPA AVISOS AEMET PER A DEMÀ

Molta atenció també al dia de demà. Aemet ha activat avís roig per temperatures extremes que podran superar fins als 44 °C a punts del litoral sud de València. Des de Meteopoble opinem que aquest avís roig es podrà veure ampliat les pròximes hores per la província de València. Demà serà un dia d’infern i mirant el model Arome no descartem que tinguem màximes històriques sobretot per la comarca de la Costera que inclús podem assolir alguna màxima fins als 46-48 °C ( RECORD HISTÒRIC) Però és que moltes localitats del sud de València i inclús el nord d’Alacant demà tindran temperatures entre 42-44 °C, dia d’infern en tota regla. Atenció també a les possibles tempestes seques i rebentons càlids.

A Partir de divendres baixaran les temperatures amb valors més acordes per a l’època. De cara la pròxima setmana una Dana que creuarà pel nord de l’Atlàntic i inclús per França i possiblement de nou farà que a nosaltres ens continue afectant la massa Africana que inclús podria agafar més força durant la segona meitat de la pròxima setmana. Però ara toca seguimeeeeeeent hui i demà a la situació adversa de temperatures extremes i possibilitat de tempestes seques i rebentons càlids, MOLTA PRECAUCIÓ!!!!

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando