Per Nando

7/08/2023

ATENCIÓ!!! El dijous tindrem una ponentada de llibre🌬🌬🌬😱😱🔥🔥🟠🟠🟠🟠🟠🟠🟠🔴🔴

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 7 d’agost del 2023, contant els dies per agafar vacances i ara mateixa només en queden 3 setmanes per a ficar rumb a Itàlia, però no vos preocupeu perquè des del país veí seguiré informant de les previsions meteorològiques, veurem que ens fa a la Toscana i també vorem si ens dona molta feina l’oratge a la Façana Mediterrània. De moment i com veieu al satèl·lit ni ací, ni a Itàlia tenim massa problemes meteorològics amb pràcticament absència de nuvolositat que continuarà els pròxims dies.

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Ahir vam tindre un dia prou suportable quant a les màximes, encara que per l’interior de València es van donar registres propers als 40 °C, però en general podem dir que el dia d’ahir, de nou va ser agraït i les màximes més destacables cal destacar-les a poblacions com Requena amb 38 °C, Aiora amb 37 °C, Utiel i Sinarques amb 36 °C, 35 °C a Caudete de las Fuentes, Camporrobles, Anna, Fontanars, Agres, Villena o Canals. Hui continuarem amb màximes prou paregudes a les d’ahir.

ATENCIÓ!!! ENTRE DIMECRES I DIJOUS 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🌬🌬🌬🌬🌬🌬

EVOLUCIÓ MASSA CÀLIDA A 850HPA

VENTS EN SUPERFÍCIE PER AL DIJOUS ( WINDY )

TEMPERATURES PREVISTES PER AL DIJOUS MODEL ICON😱🥵🔴🔴🔴🔴🔴

A partir de demà temperatures aniran en ascens, però hem d’estar preparats per al pròxim dijous on serà un dia insuportable a tota la Façana Mediterrània i amb màximes superiors als 40 °C a molts indrets, a causa del ponent. Atenció!!! Perquè els avisos seran destacables aquesta jornada. Molt pendents sobretot a les comarques de la Diània perquè podrem superar els 45 °C i inclús alguns models preveuen temperatures vora 47-48 °C a la comarca de la Costera, si es confirmen estos valors, l’avís roig el tenim assegurat. Seguimeeeeeeent….

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando