meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

6/08/2023

!!!Actualitzaci贸 onada de calor!!! Quina ponentada per al dijous馃槺馃槺馃槺馃煚馃煚馃煚馃敟馃敟馃敟馃敟

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 6 d’agost del 2023, despr茅s de passar unes 48 hores on hem agra茂t la baixada de term貌metres, ara ens toca parlar de calor, per貌 de calor que de nou ens portar脿 valors extrems la pr貌xima setmana com聽vorem聽a continuaci贸. Mentrestant observem el sat猫l路lit i res important a cap lloc de la pen铆nsula Ib猫rica,聽perqu猫聽estem immersos en un potent聽Anticicl贸聽que ens porta pr脿cticament estabilitat absoluta.

M脌XIMES DE CALOR AHIR, FONT AVAMET.

Ahir les temperatures m脿ximes ja ens聽varen聽demostrar novament que les comarques centrals s贸n normalment les m茅s c脿lides de les nostres terres. Cal destacar聽eixes聽m脿ximes de m茅s de聽35鈥癈聽que afectaven comarques de la Costera,聽la Vall d’Albaida聽o la Canal de Navarr茅s. Destaquem els聽38鈥癈聽de Sumac脿rcer, Canals, Anna, La Pobla Llarga,聽L’Alc煤dia de Crespins o Xella. Hui de nou les temperatures no variaran massa i per tant ens espera un dia d’estiu.

ATENCI脫 AL DIJOUS!!! 馃尙馃尙馃尙馃敟馃敟馃敟馃敟

MASSA D’AIRE C脌LIDA 850HPA PR脪XIMA SETMANA.

PONENT PREVIST DIJOUS!!!

Molta atenci贸 perqu猫 la pr貌xima setmana ser脿 molt calorosa a bona part del territori peninsular. Ac铆 a casa nostra caldr脿 estar molt pendents sobretot el pr貌xim dijous on una nova ponentada far脿 enfilar-se els term貌metres per damunt dels 43掳C. Segons els 煤ltims models el proper dijous ser脿 un dia de foc i vorem fins on aplega la m脿xima eixe dia. La situaci贸 de calor sembla que novament va per a llarg i els models meteorol貌gics no veuen fi aquesta nova irrupci贸 c脿lida. Mare deuuuuu馃煚馃煚馃煚馃敟馃敟馃敟馃サ

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Dissabte 30 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando