Per Nando

6/08/2023

!!!Actualització onada de calor!!! Quina ponentada per al dijous😱😱😱🟠🟠🟠🔥🔥🔥🔥

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 6 d’agost del 2023, després de passar unes 48 hores on hem agraït la baixada de termòmetres, ara ens toca parlar de calor, però de calor que de nou ens portarà valors extrems la pròxima setmana com vorem a continuació. Mentrestant observem el satèl·lit i res important a cap lloc de la península Ibèrica, perquè estem immersos en un potent Anticicló que ens porta pràcticament estabilitat absoluta.

MÀXIMES DE CALOR AHIR, FONT AVAMET.

Ahir les temperatures màximes ja ens varen demostrar novament que les comarques centrals són normalment les més càlides de les nostres terres. Cal destacar eixes màximes de més de 35 °C que afectaven comarques de la Costera, la Vall d’Albaida o la Canal de Navarrés. Destaquem els 38 °C de Sumacàrcer, Canals, Anna, La Pobla Llarga, L’Alcúdia de Crespins o Xella. Hui de nou les temperatures no variaran massa i per tant ens espera un dia d’estiu.

ATENCIÓ AL DIJOUS!!! 🌬🌬🌬🔥🔥🔥🔥

MASSA D’AIRE CÀLIDA 850HPA PRÒXIMA SETMANA.

PONENT PREVIST DIJOUS!!!

Molta atenció perquè la pròxima setmana serà molt calorosa a bona part del territori peninsular. Ací a casa nostra caldrà estar molt pendents sobretot el pròxim dijous on una nova ponentada farà enfilar-se els termòmetres per damunt dels 43°C. Segons els últims models el proper dijous serà un dia de foc i vorem fins on aplega la màxima eixe dia. La situació de calor sembla que novament va per a llarg i els models meteorològics no veuen fi aquesta nova irrupció càlida. Mare deuuuuu🟠🟠🟠🔥🔥🔥🥵

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando