Per Nando

4/08/2023

Quin canvi!!!🔵🔵⏬️⏬️☁️☁️🌧Aprofiteu que mal panorama ens ve🟠🟠🔥🔥🥵🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 4 d’agost del 2023, la ponentada de despus-ahir ha deixat pas al llevant que ens ha fet baixar els termòmetres, però això sí, ens ha fet pujar l’humitat relativa amb més sensació de basca. Però mirem el radar meteorològic perquè les previsions meteorològiques de tempestes que de manera irregular anunciàvem a Meteopoble no s’han complit al nostre territori, però això sí, a les Illes Balears sí que els han afectat de ple i continuen fent-ho. Com he dit al nostre territori no s’han produït eixes tempestes, però si que s’han recollit algunes precipitacions poc destacables com vorem a continuació.

ÚLTIMES PRECIPITACIONS, FONT AVAMET☁️🌧

Registres durant la nit molt insignificants els que s’han produït com veieu a la Taula d’Avamet. Destaquem els 6 mm a Càrcer, 3 mm a Parcent, Xiva o Castelló poble. Ara mateix el cel encara permaneix prou cobert al territori Valencià, però la tendència és anar aclarint-se i deixant un aspecte del cel prou assolellat.

CONTINUA LA BAIXADA DE TERMÒMETRES

Com veieu al mapa de dalt una massa d’aire més fresca ens està afectant i ens afectarà també durant la jornada. Hui encara baixaran més les màximes i les mínimes i per tant cal gaudir d’estos dies perquè encara queda estiu per davant.

Com he dit encara queda estiu per davant i la propera setmana començarà de nou una remuntada de les temperatures que deixarà valors màxims entre 35-40°C. Al nostre territori i segons els mapes actuals la zona centre i sud peninsulars podrien ser les més afectades per esta nova glopada de calor i caldrà vigilar com evoluciona cap les nostres terres i també vorem si algun dia ens torna el maleit ponent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando