Per Nando

2/08/2023

ATENCIÓ ‼️Avís taronja🟠, ponentada i màximes superiors als 42°C i demà tempestes ⚡️⚡️⚡️💥🔥💥🔥💥

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 2 d’agost del 2023, continuem amb molta calor i eixes mínimes tropicals que pràcticament es donen a tot el territori i que ens haurem d’anar acostumant i també acostumar-se que tot açò portarà conseqüències meteorològiques cada vegada més adverses, així que haurem d’estar preparats per al que ens puga vindre. Bé, mirem satèl·lit i novament tota la península Ibèrica, inclòs el nostre territori està lliure de núvols i sense perspectiva que hui tinga’m massa nuvolositat…

MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET 🥵

Ahir novament no ens vàrem quedar de buit i les màximes van estar per damunt dels 35 °C a les comarques de València i d’Alacant. Com veieu al mapa elaborat per Avamet de nou tenim registres de màximes que apleguen als 40 °C com és la població de Villena o Requena, 38 °C Aiora, 37 °C a Benigànim, El Genovés, Agres, Beneixama, Sumacàrcer o Muro d’Alcoi.

ATENCIÓ HUI❗️❗️PONENTADA I AVÍS TARONJA 🟠🟠🟠🟠🟠🟠

AVÍS AEMET PER CALOR

MÀXIMES PREVISTES HUI

DIRECCIÓ VENT HUI, FONT WINDY

Avís taronja activat a les comarques del sud de València i avís groc a la província d’Alacant i nord de València. Atenció perquè hui serà un dia dur i les màximes a comarques de la província de València i Alacant superaran els 40 °C a moltes poblacions i inclús aplegaran o superaran els 42 °C en algunes poblacions de les comarques de la Diània. El vent de ponent hui farà acte de presència i farà enfilar-se encara més eixos termòmetres. Així que ja sabeu que un avís taronja ja comença ser seriós per a la població i, per tant, hui cal prendre recomanacions al respecte, hidratar-se bé i no estar al sol sinó és estrictament necessari.

DEMÀ CANVIS, BAIXADA IMPORTANT DELS TERMÒMETRES I ALGUNES TEMPESTES ⏬️⏬️🔵🔵⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Demà patirem aquests canvis anunciats des de fa dies i els termòmetres arribaran a baixar fins a 10/12 °C o inclús més en observatoris que hui aplegaran a sobrepassar els 40 °C. Se’ns tira al damunt una massa d’aire més fresca que farà que almenys respirem un poc i inclús les mínimes podran baixar dels 25 °C a la costa i inclús dels 20 °C a les comarques més centrals. Atenció!!! Perquè demà creix el risc de tempestes per l’interior del territori i inclús la nit de dijous a divendres les tempestes podran ser fortes en alguns punts molt localitzats del nostre territori, però sobretot la màxima inestabilitat la trobarem a les Balears el divendres amb tempestes que inclús podrien ser més generals. Demà actualitzem esta situació amb els últims models meteorològics.

ATENCIÓ A LA PRÒXIMA SETMANA 🔥🔥🔥💥

La baixada de termòmetres ens acompanyarà uns dies i per tant podrem gaudir un poc d’aquestes temperatures més acceptables per al nostre cos, però atenció, perquè novament de cara la setmana pròxima se’ns tira al damunt una massa molt càlida des del sud i, per tant, provinent d’Àfrica, que farà pujar els termòmetres per damunt dels 35 °C I portar mínimes novament insuportables per les nostres terres. Situació que caldrà seguir perquè podríem estar novament davant un episodi d’onada de calor.

Des de Meteopoble anirem informant i com he dit abans, demà farem un pronòstic de les possibles tempestes que sobretot afectaran la Mediterrània la nit de dijous I divendres al matí. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando