Per Nando

1/08/2023

De baixada de temperatures a possible nova onada de calor🔵🔵⏬️⏬️⏬️‼️‼️🔥🔥🔥🔥💥💥💥🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 1 d’agost del 2023, comencem mes, el mes de les vacances per excel·lència i vorem que ens depara meteorològicament parlant. Abans era passar agost i pràcticament transcendies a la tardor climatològica, ara mateixa l’estiu s’allarga fins allà octubre o novembre, vorem fins on vol allargar-se enguany, perquè tots els anys és una història diferent, ara bé!!! Des de Meteopoble esperem eixes tempestes típiques que es solen produir la segona quinzena d’aquest mes, vorem si enguany les fa. Mentrestant com tots els dies observem satèl·lit, observem com ja va fent-se de dia quan són les 6:30 del matí, hora que estic escrivint el post i també ens trobem amb absència de nuvolositat per les nostres comarques. I així continuarem.

DE NOU QUINA CALOR AHIR!!! MÀXIMES FONT AVAMET.

De nou ahir les màximes més elevades es van produir al centre i interior de la província de València. Destaquem els 40 °C de Requena, 38 °C Aiora, 37 °C a Énguera, Anna, Sumacàrcer, Xàtiva, El Palomar, Sinarques, Agres, Ademús, Albaida, Canals i Utiel, els més de 36 °C a Otos, El Genovés, Gaianes, Planes, Caudete de las Fuentes, Cotes o Bocairent.

LA CALOR QUE ENS ESPERA HUI I DEMÀ!!! ATENCIÓ EN ELS AVISOS🟡🟡🟡🔥🔥🔥

AVISOS AEMET HUI

AVISOS AEMET DEMÀ.

TEMPERATURES PREVISTES DEMÀ, MODEL AROME.

Molta calor la que anem a passar els pròxims dos dies. Els avisos que vos he oferit per part d’Aemet  son avisos per calor per màximes de més de 38 °C, però com veieu demà els avisos s’estenen a tota la província de València i nord d’Alacant. Si és fixeu en les temperatures de demà a migdia pel model Arome, preveu unes màximes que podran inclús superar els 42 °C a les comarques de la Diània (sud de València I nord d’Alacant) El ponent farà el seu efecte i per tant serà un dia d’autèntic infern.

DIJOUS BAIXADA DE TEMPERATURES IMPORTANT I ALGUNES PRECIPITACIONS DIVENDRES🔵🔵🔵⏬️⏬️⏬️🌦🌦🌦🌦🌦

ANOMALIES PREVISTES A 850HPA A PARTIR DE DIJOUS⏬️⏬️⏬️🔵🔵

A partir de dijous tenim bones notícies i l’entrada d’una massa més fresca farà baixar les màximes entre dijous i divendres fins a 15 °C en alguns observatoris, serà una situació que agrairem perquè estem tenint un estiu prou dur. A més divendres pel matí tindrem una lleugera inestabilitat que podrà portar algunes precipitacions. Esta situació s’allargarà fins al pròxim diumenge.

ATENCIÓ!!!! EL MODEL EUROPEU VEU ALTRA ONADA DE CALOR😱😱😱🔥🔥🔥🥵🥵🥵🟠🟠💥

ANOMALIES A UNS 850HPA PER A LA PRÒXIMA SETMANA!!!

Atenció!!!! Perquè es veu que l’alegria en la casa d’un pobre dura poc i si fem cas al model Europeu la pròxima setmana també serà de xavo. De nou les últimes actualitzacions i encara que són tendències, ens volen tirar la massa càlida Africana de cara la pròxima setmana damunt de nosaltres i, per tant, l’estiu tornaria de manera extrema a les nostres terres segons el model Europeu, tenim una esperança i és que el model Americà no ho veu, però ja voreu com finalment es compleixen els pitjors escenaris i està nova irrupció càlida ens acaba afectant la setmana que ve. Siga com siga des de Meteopoble aniré informant per vore si la pròxima setmana de nou ens toca axixarrar-se. Seguimeeeeeeent

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando