Per Nando

31/07/2023

Molta calor!!! Atenci贸, es confirma baixada important de temperatures 馃數馃數馃數鈴笍鈴笍鈴笍鈽侊笍鈽侊笍馃對馃對馃對馃對

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 31 de juliol del 2023 hui s’acaba聽mes, un juliol c脿lid i que llevat de les tempestes que聽varen聽caure al principi la veritat que tamb茅 ha estat avorrit meteorol貌gicament parlant, per貌 ens ha fet suar de valent i a partir de dem脿 entrem en Agost i tamb茅 entrarem per la porta gran com聽vorem聽a continuaci贸, per貌 tenim canvis. Ara primer que res i com tots els dies mirem sat猫l路lit i no s’observa nuvolositat abundant, encara que per el聽mat铆聽tindrem n煤vols d’estancament per la costa sobretot i que incl煤s podran deixar alguns ruixats d猫bils..

TEMPERATURES M脌XIMES AHIR, FONT AVAMET.

Com estem ja acostumats molta calor v脿rem patir ahir on novament els term貌metres van superar els 35鈥癈 de bon tros a moltes localitats Valencianes. Destaquem els 39鈥癈 de Requena, 37鈥癈 a Adem煤s, Caudete de las Fuentes i Utiel o els 36鈥癈 d’Aiora, Villena, Camporrobles o Sumac脿rcer.

ATENCI脫 AL DIMECRES 馃敟馃敟馃敟馃敟馃敟

Hui tornen a pujar les m脿ximes a bona part del territori Valenci脿 i dem脿 continuar脿 eixe ascens, per貌 ATENCI脫鉂楋笍Al dimecres perqu猫 el vent de ponent far脿 disparar els term貌metres per damunt dels 40掳C i eixes m脿ximes tan elevades es podran donar a molts punts del territori Valenci脿. Aix铆 que segurament el dimecres ser脿 un dia d’avisos per calor.

CANVIS A PARTIR DE DIJOUS 鉂楋笍馃數馃數馃數鈴笍鈴笍馃對馃對馃對馃對

MAPA ANOMALIES A PARTIR DE DIJOUS

A partir de dijous ens entrar脿 una massa d’aire m茅s fresca que far脿 baixar els term貌metres entre 10/12鈥癈 el mateix dijous i divendres. Una baixada de term貌metres que agrairem tots i ens deixar脿 tamb茅 un cap de setmana on podrem respirar. Atenci贸 tamb茅 perqu猫 el divendres podrem tindre incl煤s alguns ruixats o tempestes, per貌 hui els models desinflen en qu猫 puguen ser generals i, per tant, caldr脿 fer seguiment de cara a dimecres/dijous amb els models a xicoteta escala per veure en quina intensitat i quines zones podran afectar eixes precipitacions que en principi han disminu茂t que puguen ser importants.

Per貌 en resum, tenim ara 3 dies on passarem molta calor, per貌 ser脿 q眉esti贸 de 3 dies perqu猫 despr茅s patirem una important baixada de temperatures que incl煤s portaran algunes precipitacions i que el nostre cos agrair脿 despr茅s d’aquest estiu tan pesat. Passeu bon dia i com sempre Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando