Per Nando

30/07/2023

ATENTS❗️❗️Una vaguada podrà portar baixada de termòmetres i tempestes  intenses divendres🔵🔵⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Hui, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 30 de juliol i hui ens hem despertat molts dels que vivim a la Diània amb un esglai a causa d’un terratrémol que ha tingut l’epicentre a la població de Banyeres i d’una magnitud de fins a 3,9 en l’escala de Richter, com he dit un terratrémol que s’ha deixat sentir a les 6:11 hores a les comarques del sud de València I nord d’Alacant. Bé deixem el tema enrere i ens fixem al satèl·lit on la nuvolositat és escassa, però ens alcem amb boires matinals que durant el matí deixaran lluir el sol.

MOLTA CALOR AHIR, TEMPERATURES MÀXIMES, FONT AVAMET

Molta calor ahir i molta calor la que esperem els pròxims dies. Ahir cal destacar inclús màximes que aplegaren fins als 40 °C a poblacions com Anna, Énguera o la Pobla Llarga, amb més de 39 °C també destaquem poblacions com Requena, Bicorb, Ontinyent, Moixent, Sumacàrcer, Castelló, Carcaixent, Canals, Xàtiva, l’Alcúdia de Crespins o Sot de Xera, però moltíssimes poblacions de la província de València i Alacant ahir van superar els 35 °C. Aquesta calor continuarà els pròxims dies fins allà el divendres que tindrem canvis significatius.

CANVIS A PARTIR DE DIJOUS/DIVENDRES AMB BAIXADA DE TERMÒMETRES I INCLÚS TEMPESTES 🔵🔵🔵⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⚡️⚡️⚡️⚡️

Tots estarem esperant aquests canvis que ens afectaran cap a últimes hores del dijous I sobretot divendres, i que sembla que ens acompanyaran durant tot el pròxim cap de setmana que ve, amb una baixada important de temperatures que inclús es quedaran per davall del normal per a estes dates, però que almenys ens deixaran respirar un poc. Temperatures que en bona part del territori podrien quedar-se per davall dels 30 °C les màximes. Atenció!!! Perquè caldrà confirmar també una situació de tempestes que podrien ser generals entre dijous i divendres i a més ser intenses, tot a causa del pas de la vaguada que ens afectarà cap a finals de la setmana que ve.

Per tant tots pendents de les previsions de Meteopoble per a vore com van actualitzant els models meteorològics de cara la baixada de termòmetres que patirem a partir de divendres sobretot i que podrà portar tempestes que com he dit abans podrien ser especialment fortes. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando