Per Nando

28/07/2023

CALOR!!! Però veig possible baixada de temperatures 🔵🔵☁️⛈️🌦🧊

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 28 de juliol, apunt d’entrar al cap de setmana on molts valencians agafaran des de hui eixes merescudes vacances que els faran entrar al mes d’agost que vorem que ens depara en quant a la meteorologia. Primer que res hem ficat les imatges de les tempestes molt intenses que es varen donar ahir en Aragó i Catalunya, unes tempestes que van eixir pel nord-est peninsular i ara mateixa toquen les costes del sud-est de França.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

Temperatures pròpies de la canícula que vam tindre ahir al nostre territori i on després d’un dia amb temperatures més agradables tornen a pujar per damunt dels 35 °C. Destaquem els 36 °C donats ahir a poblacions com Sumacàrcer, Requena o Xella, 35 °C a Canals, Anna, Ontinyent, Énguera o Càrcer i els 34 °C de Moixent, Gavarda o Xàtiva.

LA CALOR CONTINUARÀ!!!🔥🔥🥵

La calor continuarà els pròxims dies i per tant ens esperen dies on les temperatures entre 35-40 °C afectaran les comarques més habituals del territori Valencià. Per tant, el cap de setmana i inicis de la pròxima setmana ens esperen dies on el sol i la calor seran els protagonistes de les jornades.

CANVIS PRÒXIMA SETMANA 🔵

Estarem atents al possible refrescament de les temperatures de cara a mitjans de la pròxima setmana on una nova vaguada creuarà pel nord de la península i Centre-Europa i ací farà baixar les temperatures i veurem si porta algo d’inestabilitat en forma de tronades. Anirem seguint-ho, però el que pareix més o menys clar és que la pròxima setmana podríem parlar de temperatures més discretes cap allà el dijous. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando