Per Nando

27/07/2023

馃煚ATENCI脫!!! Hui les tempestes a Catalunya i Arag贸 podran ser especialment severes. Precauci贸 鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍馃馃馃馃馃尓馃尓馃尓馃尓馃尓

Destacades, Fenomens adversos, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 27 de juliol del 2023 i ahir聽v脿rem聽tindre聽eixes 聽precipitacions que finalment聽s铆聽que van tocar聽la costa de la Ribera Baixa, per貌 van deixar molt poca precipitaci贸, a la Marina Alta聽s铆聽que la precipitaci贸 amb llamps incl煤s, va entrar i va deixar registres m茅s importants que incl煤s deixaven 70 mm a D茅nia i 40 mm a Pego. B茅 com tots els dies mirem sat猫l路lit i ara mateixa ens trobem lliure de n煤vols, per貌 puja una linia d’inestabilitat que incl煤s no descarte que deixe alguns ruixats pel sud del territori Valenci脿 les pr貌ximes hores, per貌 la major inestabilitat la trobarem est脿 vesprada on caldr脿 estar ben pendents de les tronades que es formaran a Catalunya i Arag贸.

M脌XIMES AHIR, FONT AVAMET

Les m脿ximes ahir ens van donar un respir a bona part del territori Valenci脿, per貌 encara vam aplegar fins als 34鈥癈 de Requena, 33鈥癈 a Anna, Sumac脿rcer, 脡nguera, Adem煤s, Canals o Xella, 32鈥癈 es donaven a Aiora, Castielfabib, Villena, La Pobla Llarga, Cotes o X脿tiva. Hui comencen a remuntar de nou i les m脿ximes tan hui com els pr貌xims dies deixaran valors encara m茅s estiuencs i al voltant dels 35-40鈥癈.

ATENCI脫 HUI A LES TEMPESTES A CATALUNYA I ARAG脫鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍鉀堬笍馃尓馃尓馃尓馃尓

AVISOS AEMET

PROBABILITAT DE LLAMPS

AVAN脟 TEMPESTES HUI MODEL AROME

Mentre que al territori Valenci脿 hui l’estabilitat ser脿 la protagonista de la jornada, caldr脿 estar molt pendents del que passe aquesta vesprada a Catalunya i Arag贸, perqu猫 el pas d’un embossament d’aire fred pel nord de la pen铆nsula, far脿 que aquesta vesprada tinga’m el creixement de nuclis de tempesta molt potents amb probabilitat molt alta de tronades que podran ser severes amb precipitacions intenses, pedra grossa i r脿fegues molt fortes de vent. Per aquesta situaci贸 i si viviu per estes comunitats aut貌nomes tingueu molta precauci贸 i sentit com煤 davant els possibles fen貌mens adversos que es poden donar.

A casa nostra continuar脿 l’estabilitat i la calor durant tot el que queda de setmana i no veiem cap situaci贸 d’inestabilitat general de moment als models meteorol貌gics. Per tant, anem informant i pendents de totes les novetats meteorol貌giques cap a les nostres terres.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando