Per Nando

26/07/2023

Comença a ploure!!! 🟡 Estem en avís groc ⚡️⚡️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

ACTUALITZACIÓ 9 DEL MATÍ

RADAR METEOROLÒGIC

ÚLTIMES PRECIPITACIONS ACUMULADES, FONT AVAMET

L’última hora ens diu que mirant el radar meteorològic les precipitacions més intenses s’han donat al voltant de les 6 de la matinada cap a zones de la Marina. Destaquem els 70 mm de Dénia, 41 mm a Pego, 40 mm a Ondara, 31 mm a Xàbia i el Verger, 27 mm a la Font d’en Carròs o els 13 mm de Pedreguer. Ara mateixa la situació ha minvat i no sembla que puga ploure més per aquestes zones.

PREVISIÓ 4 DE LA MATINADA!!!

SATÈL·LIT

RADAR METEOROLÒGIC

Bon dia!!! Dimecres 26 de juliol, hui sí que ens n’anem directament a observar satèl·lit i radar. Com veieu el satèl·lit i encara que no s’aprecie massa, tenim nuvolositat de tipus baix que afecta ara mateixa les comarques litorals del sud de València I nord d’Alacant, però amb el radar meteorològic sí que apreciem que ara mateixa plou per la Ribera Baixa, per la Safor i per la Marina Alta i quan són vora les 3:30 de la matinada ja tinguem algun registre important com veurem ara després.

MÀXIMES AHIR FONT AVAMET

Encara que ahir van baixar els termòmetres i en algunes localitats ho varen fer entre 5-10 °C, l’entrada del ponent encara va disparar les màximes en algunes localitats que inclús deixaven valors alts com els 37 °C d’Oriola, Anna, Canals, Ontinyent o Quesa, 36 °C a Sumacàrcer, Énguera, Aielo de Malferit, Villena, Xella, Vallada, Moixent o Xàbia i també tenim valors de 35 °C a poblacions com Montaverner, Millars o L’Alcúdia de Crespins. Cal destacar que les mínimes també són altes a estes hores i trobem registres de 27 °C ara quan són les 4 de la matinada a Miramar, Torrevella, Gandia, Oliva, Cullera o Sollana.

PRECIPITACIONS QUAN SON LES 4 DE LA MATINADA, FONT AVAMET.

Com veieu quan són les 4 de la matinada plou on estava previst, és a dir pel litoral de les comarques de la Diània i on ara mateix ja tenim alguns registres importants. Destaquem els 26 mm de la Font d’en Carròs, 8 mm a Pego, 5 mm a L’Atzúbia, o només 1 mm a Oliva o apenes algunes dècimes a El Real de Gandia o Rafelcofer. Açò són dades provisionals.

PREVISIÓ HUI, MAPA DE SÍMBOLS METEOPOBLE.

Amb el mapa de símbols en la mà veieu que hui serà un dia de núvols i clars, però durant el matí les precipitacions afectaran punts del litoral del sud de València i nord d’Alacant. Comarques com la Ribera Baixa, la Safor i la Marinapodran arreplegar eixes precipitacions que podran ser intenses per estes comarques i deixar registres dignes de menció. Aemet manté avís groc per estes zones per acumulats de precipitacions de fins a 30 mm n’apenes una hora. De cara a mitjan mati estes pluges aniran minvant i deixaran un dia prou tranquil. Les temperatures tornen a baixar el dia de hui amb valors que de forma generalitzada es quedaran entre 28-30 °C, però en alguns punts del sud del territori Valencià encara podran aplegar fins als 32 °C.

PRÒXIMS DIES

Atenció!!! Perquè el dia de demà serà un dia de tempestes intenses al territori Català I caldrà seguir les previsions per aquella zona, però al nostre territori a partir de demà tornen a enfilar-se els termòmetres per damunt dels 35 °C i la inestabilitat que hui afecta comarques del sud com he dit abans minvarà completament, per tant, continuarem amb calor encara que no tan extrema com la setmana passada. De moment no veiem cap símptoma més d’inestabilitat a casa nostra durant esta setmana durant les pròximes jornades.

En resum, atents durant el matí a les comarques litorals de la Diània perquè els ruixats inclús alguna tempesta poden ser de certa entitat, situació que demà de vesprada les tempestes seran més generalitzades al territori Català. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando