Per Nando

25/07/2023

Atents!!! 🟡 Avís groc per pluges 🌧🌧🌧🌧⛈️⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimarts 25 de juliol del 2023, quin dia de calor vàrem deixar ahir i quina nit estem passant, però sembla que hui no tindrem eixa calor tan intensa i les temperatures baixaran entre 5-10 °C. Bé!! Com tots els dies mirem el satèl·lit i de moment res important, però està pròxima nit la inestabilitat anirà a més en algunes comarques.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET.

De nou ahir quines temperatures es van donar al territori Valencià, unes temperatures que ja cansen i comencem a estar farts!!! Destaquem els 42 °C de Sumacàrcer, La Pobla Llarga, Càrcer, Canals, Alginet i L’Alcúdia de Crespins, els 41 °C d’Alzira, Xàtiva, Anna, Castelló, Benigànim, Guadassuar, Gavarda, Oriola, Carlet, Alfarb, La Barraca d’Aigües Vives, Massalavés, Vilamarxant, Carcaixent, Quatretonda i Montitxelvo entre altres.

HUI I DEMÀ AVISOS PER PLUGES

AVISOS AEMET ESTA NIT I DEMÀ.

POSSIBLES PRECIPITACIONS MODEL AROME.

MAPA DE SIMBOLS METEOPOBLE

Hui tenim baixada de temperatures a causa d’una massa més fresca que ens creuarà pel nord. A més entre hui i demà en altura tindrem una miqueta més d’inestabilitat que farà que tinga’m creixement de precipitacions i tempestes. AEMET activa avís groc al litoral sud de València I nord d’Alacant per precipitacions que poden deixar fins a 30 mm en una hora. En el mapa de símbols podeu apreciar on esperem aquestes precipitacions la pròxima nit i demà mati, comarques com la Safor, la Marina Alta, Les Riberes i inclús la Vall d’Albaida podran rebre entre esta nit I demà mati eixes precipitacions que inclús no descartem que puguen ser en forma de tempesta. Eixes precipitacions segons les últimes eixides també podran afectar les comarques litorals del sud d’Alacant. Estarem atents a estes precipitacions que com hem dit poden ser localment intenses i en forma de tempesta.

Cap allà el dijous les temperatures tornaran a remuntar i de nou esperem màximes per damunt dels 35 °C a molts indrets del territori Valencià. !!! Cal destacar que el dijous tenim probabilitat de tempestes intenses que afectaran la part nord del territori català!!! Però el més destacat a partir de dijous és que la calor continuarà com és normal, però serà una calor més moderada, encara que a les nits continuarem sense poder dormir amb les mínimes tropicals.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando