Per Nando

24/07/2023

ATENCIÓ!!! Molta calor esperem hui i avís taronja🟠 activat, precaució!!!💥💥💥🔥🔥

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 24 de juliol i ja anem encarats cara la recta final d’un dels mesos juntament amb agost més càlids. Hui tornarà a fer molta calor com vorem a continuació, però abans mirem satèl·lit i ens està creuant una franja de núvols quan són les 5 de la matinada que inclús deixa a estes hores alguna gota molt dèbil.

TEMPERATURES MÀXIMES, FONT AVAMET

Novament, ahir va fer molta calor, però hui encara en farà més. Però bé!!! Mirem els registres més importants d’ahir quant a les màximes els 38 °C de Requena i Aiora, 36 °C a Sumacàrcer, Villena, Agres, Xixona, Utiel, Alcoi o Castielfabib o els 35 °C d’Anna, Quesa, Sinarques o Beneixama.

TEMPERATURES MÍNIMES, FONT AVAMET

Les mínimes continuen insofribles per a la majoria del territori Valencià i quan són les 5 de la matinada ja ens hem acostumat als valors tropicals que trobem a nombroses poblacions del territori Valencià. Destaquem els més de 27 °C de Santa Pola, Torrevella, València o Oliva, més de 26 °C a Peníscola, Cullera, Castelló de la Plana, Favara, Benicàssim, Vinaròs, Xàbia, Oriola o la Pobla Llarga.

ATENCIÓ HUI A LA CALOR, AVÍS TARONJA I MÀXIMES SUPERIORS ALS 40°C🔥🔥🔥💥

AVISOS AEMET

MÀXIMES AROME

Atenció hui al ponent que farà pujar les màximes sobretot quan més arrimats cap al litoral de València i també a l’extrem sud de la província d’Alacant on inclús les màximes podran apropar-se als 44 °C. Estem en avís taronja a tot el litoral de València i el sud d’Alacant per aquesta calor que s’espera hui I que pot posar en risc la població. A la resta de la província de València i Alacant I així com les Illes Balears i Catalunya es troben en avís groc perquè les màximes també podran apropar-se hui vora els 36-38 °C I inclús a la part  més Nord-oest de Catalunya podrien tindre algunes tempestes.

DEMÀ I DIMECRES VAGUADA AMB BAIXADA DE TERMÒMETRES I INCLÚS TEMPESTES ⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️

Demà tindrem canvis de la mà d’una vaguada que farà baixar les temperatures màximes i per tant deixant un dia més suportable. Atenció a la nit de demà i matí de dimecres, perquè el pas d’aquesta vaguada farà créixer la inestabilitat i podria portar tempestes a les zones litorals de la meitat sud i que no descarte que puguen ser localment intenses. Situació que es definirà millor el dia de demà amb les noves actualitzacions dels models. La resta de setmana de nou millorarà l’oratge amb unes temperatures estivals que oscilaran entre els 30-35°C de màxima i amb continuació de mínimes tropicals.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando