meteoxarxa avamet

SOBRE MI

SUBSCRIU-TE

METEOPOBLE NANDO

Per Nando

24/07/2023

ATENCI脫!!! Molta calor esperem hui i av铆s taronja馃煚 activat, precauci贸!!!馃挜馃挜馃挜馃敟馃敟

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 24 de juliol i ja anem encarats cara la recta final d’un dels mesos juntament amb agost m茅s c脿lids. Hui tornar脿 a fer molta calor com vorem a continuaci贸, per貌 abans mirem sat猫l路lit i ens est脿 creuant una franja de n煤vols quan s贸n les 5 de la matinada que incl煤s deixa a estes hores alguna gota molt d猫bil.

TEMPERATURES M脌XIMES, FONT AVAMET

Novament, ahir va fer molta calor, per貌 hui encara en far脿 m茅s. Per貌 b茅!!! Mirem els registres m茅s importants d’ahir quant a les m脿ximes els 38鈥癈 de Requena i Aiora, 36鈥癈 a Sumac脿rcer, Villena, Agres, Xixona, Utiel, Alcoi o Castielfabib o els 35鈥癈 d’Anna, Quesa, Sinarques o Beneixama.

TEMPERATURES M脥NIMES, FONT AVAMET

Les m铆nimes continuen insofribles per a la majoria del territori Valenci脿 i quan s贸n les 5 de la matinada ja ens hem acostumat als valors tropicals que trobem a nombroses poblacions del territori Valenci脿. Destaquem els m茅s de 27鈥癈 de Santa Pola, Torrevella, Val猫ncia o Oliva, m茅s de 26鈥癈 a Pen铆scola, Cullera, Castell贸 de la Plana, Favara, Benic脿ssim, Vinar貌s, X脿bia, Oriola o la Pobla Llarga.

ATENCI脫 HUI A LA CALOR, AV脥S TARONJA I M脌XIMES SUPERIORS ALS 40掳C馃敟馃敟馃敟馃挜

AVISOS AEMET

M脌XIMES AROME

Atenci贸 hui al ponent que far脿 pujar les m脿ximes sobretot quan m茅s arrimats cap al litoral de Val猫ncia i tamb茅 a l’extrem sud de la prov铆ncia d’Alacant on incl煤s les m脿ximes podran apropar-se als 44鈥癈. Estem en av铆s taronja a tot el litoral de Val猫ncia i el sud d’Alacant per aquesta calor que s’espera hui I que pot posar en risc la poblaci贸. A la resta de la prov铆ncia de Val猫ncia i Alacant I aix铆 com les Illes Balears i Catalunya es troben en av铆s groc perqu猫 les m脿ximes tamb茅 podran apropar-se hui vora els 36-38鈥癈 I incl煤s a la part  m茅s Nord-oest de Catalunya podrien tindre algunes tempestes.

DEM脌 I DIMECRES VAGUADA AMB BAIXADA DE TERM脪METRES I INCL脷S TEMPESTES 鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍

Dem脿 tindrem canvis de la m脿 d’una聽vaguada聽que far脿 baixar les temperatures m脿ximes i per tant deixant un dia m茅s suportable. Atenci贸 a la nit de dem脿 i mat铆 de dimecres, perqu猫 el pas d’aquesta聽vaguada聽far脿 cr茅ixer la inestabilitat i podria portar tempestes a les zones litorals de la meitat sud i que no descarte que puguen ser localment intenses. Situaci贸 que es definir脿 millor el dia de dem脿 amb les noves actualitzacions dels models. La resta de setmana de nou millorar脿 l’oratge amb unes temperatures estivals que oscilaran entre els 30-35掳C de m脿xima i amb continuaci贸 de m铆nimes tropicals.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

Divendres 22 | setembre | 2023
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando