Per Nando

23/07/2023

ATENCIÓ!!! Avís taronja demà per forta calor al territori Valencià 🟠🟠🔥🔥🔥💥💥💥💥💥💥💥

Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 23 de juliol i escrivim aquest post quan són les 11:30 del matí, hores poc normals per a Meteopoble, però hem de descansar un poc ara que és estiu, perquè sabeu que en arribar dates d’inestabilitat fem jornades intensives😊😅. Bé com tots els dies mirem satèl·lit i poca nuvolositat o nuvolositat de tipus alt que no deixarà hui cap precipitació a les nostres terres, però que ahir també deixaven poca cosa i que els nuclis de tempesta més importants es van quedar mar endins.

DE NOU AVÍS PER CALOR❗️❗️🟠🟠🟠🔥🔥🔥

MODEL AROME DEMÀ

AVÍS AEMET DEMÀ

Hui i després de la lleugera baixada de termòmetres que vàrem tindre ahir, les màximes tornaran a remuntar per damunt dels 35 °C, però atenció a demà perquè el ponent farà que tinga’m un dia molt pesat amb temperatures que de nou s’enfilaran per damunt dels 40 °C a quasi totes les comarques de la província de València I la part sud de la província d’Alacant. AEMET activa per a demà avís taronja i, per tant, aquest avís és un avís seriós per a la població i, per tant, cal extremar la precaució en persones vulnerables i hidratar-se el millor possible i intentar fugir del sol.

ENTRE DIMARTS/DIMECRES VAGUADA I ALGUNES PRECIPITACIONS

Entre dimarts/dimecres ens creuarà una vaguada que farà de nou baixar les màximes i a més portarà més nuvolositat i inclús podria portar algunes precipitacions sobretot el dimecres i que les pròximes actualitzacions anirem definint on podran caure amb més exactitud. Com he dit les temperatures baixaran uns 5/10 °C respecte a demà, però serà una baixada transitòria.

TORNARÀ LA CALOR!!!

A partir de dijous la massa Africana se’n tornarà a tirar al damunt i de nou farà pujar cap amunt dels 35 °C els termòmetres dia darrere dia. La calor com és normal en aquestes dates no ens abandonarà recalcant encara més el nostre Mar Mediterrani que ara mateix es troba a 28-29 °C en una zona ja molt àmplia. Per tant l’estiu continua ben viu cap a les nostres terres i sense perspectiva de pluges importants als models pel moment a casa nostra.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando