Per Nando

21/07/2023

ATENCIÓ!!! Canvis demà amb llevant i precipitacions fortes pel litoral☁️☁️☁️☁️🌧🌧🌧🌧⛈️⛈️⛈️

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Divendres 21 de juliol del 2023, novament una nit insuportable quant a temperatures mínimes, però sembla que açò és el pa de cada dia i cal acostumar-se, perquè si no ens acostumem els que odiem l’estiu, farem la pell en dos dies. Destaquem el dia d’ahir i ho observem en el radar meteorològic, les tempestes que varen afectar sobretot la mitat sud del territori Valencià i que deixaven molt de soroll, però poques anous com voreu a continuació en els registres de precipitació.

PRECIPITACIONS ÚLTIMES HORES, FONT AVAMET.

Com deia abans, les tempestes d’ahir pareixien molt espectaculars, però a la fi els registres parlen per si mateixa i podeu observar que la precipitació més destacable són els 12 mm de La Vila Joiosa, 6 mm a Ontinyent, Monòver, Alacant, Rugat o Asp i els 5 mm de Finestrat, Agullent, Villena, Benidorm o Montitxelvo. Hui es tornaran a repetir les tempestes per l’interior nord on inclús Aemet activa avís groc a la comarca dels Ports perquè les tempestes inclús podran portar granís i fortes ràfegues de vent.

MÀXIMES AHIR,FONT AVAMET

Màximes que de nou ahir apleguen o es queden rondant els 40 °C algunes poblacions de l’interior de la província de València i de les comarques del sud de València I nord d’Alacant. Destaquem els 40 °C de Requena, 39 °C a Dénia, 38 °C al Ràfol d’Almunia, Aiora, Pedreguer, Ondara o Orba, 37 °C a Parcent, Pego, Gata de Gorgos entre altres. Hui tindrem unes màximes molt paregudes a les d’ahir i, per tant, continua esta calor angoixosa. Atenció també a les mínimes perquè a estes hores estan sobre uns 30 °C a la Vall de Laguar o Tàrbena, però com fa dies la gran part del territori Valencià es troba amb temperatures mínimes que oscil·len entre els 23-29 °C. Una barbaritat.

DEMÀ BAIXEN LES TEMPERATURES, ENTRA LLEVANT I ALGUNES PRECIPITACIONS INTENSES☁️☁️☁️☁️☁️🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧🌧

Demà el vent de llevant acumulara més nuvolositat a primeres hores de la jornada, tenim la possibilitat de ruixats sobretot a les zones més litorals que podrien ser inclús de caràcter fort i sense descartar alguna tempesta en el mar, de vesprada podran créixer també tempestes per l’interior de Castelló i València. Les temperatures baixaran entre 3/4 °C, però el diumenge I dilluns tornaran a remuntar.

De cara la pròxima setmana el dilluns patirem de nou calor. Dimarts una vaguada farà baixar les temperatures, unes temperatures que notarem més la davallada el dimecres on podríem registrar alguns ruixats i tempestes, cosa que anirem veient els pròxims dies.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando