Per Nando

20/07/2023

Nou avís per calor🟡ATENCIÓ!!! Esta vesprada noves tempestes ⚡️⚡️⚡️🔥🔥🔥🔥💥💥💥💥⛈️⛈️⛈️🌪🌪🌪🌪🌪

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 20 de juliol del 2023, comencem dia i per enèsima volta continuem parlant de calor i més calor i nits insuportables. La brisa marítima fa que les temperatures no puguen baixar massa perquè tenim un mar Mediterrani molt calent que està sobre uns 28 °C i ja vorem si ens acaba portant conseqüències els pròxims mesos. Mentrestant mirem el radar meteorològic d’ahir i observem les tempestes que varen afectar el nord i centre del territori Valencià i deixaven algunes precipitacions.

PRECIPITACIONS ACUMULADES AHIR, FONT AVAMET

Fins a 15 mm deixaven les tempestes ahir a La Jana o Vallada, 12 mm a L’Alcúdia de Crespins o Sant Jordi, 10 mm a Traiguera o Moixent, 9 mm a Xert, Catí o Canet lo Roig, 6 mm a Olleria, 5 mm a Beniatjar, El Palomar o Xàtiva. Tempestes que hui es tornaran a repetir com vorem a continuació.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR, FONT AVAMET

Màximes que de nou ahir ens deixen valors molt elevats cap a les nostres poblacions. Destaquem els 43 °C a Villena, 42 °C a Oriola, 41 °C a Requena, Muro d’Alcoi o Bicorb o els 40 °C a poblacions com Pilar de la Foradada, Fontanars, Agres, Beneixama, Benigànim o Planes. Hui baixen un poc, però no massa i a penes ho notarem..

TEMPERATURES MÍNIMES MÉS ALTES, FONT AVAMET.

De nou quina nit més insuportable és la paraula dels Valencians i les Valencianes sobretot dels que vivim en les zones més arrimades cap al mar, on la humitat i les temperatures elevades fan difícil conciliar la són. Destaquem com a mínimes més altes d’esta nit els 29 °C d’Alcoi o els 28 de Xixona o Oliva, però amb la taula i el mapa elaborat per Avamet ja veiem massa clar que estem davant unes mínimes més que tropicals.

PREVISIÓ HUI, MÀXIMES I TEMPESTES 🌡🌡⚡️⚡️⚡️🌪🌪🌪🌪

MÀXIMES MODEL AROME

POSSIBLES TEMPESTES MODEL AROME

AVISOS AEMET HUI

Encara que hui les màximes baixen respecte a les d’ahir encara podrem assolir els vora 40 °C a comarques de la Diània i per l’interior de València. La calor continuarà els pròxims dies, però amb una lleugera baixada el dissabte per a tornar a remuntar el diumenge. I atenció al proper dilluns perquè el ponent farà pujar els termòmetres per damunt dels 40 °C a les comarques més litorals. Atenció també perquè estem en avís groc el dia de hui per calor, però també per tempestes que afectaran preferentment l’interior i el sud i que en principi seran seques o portaran molt poca pluja i podran vindre acompanyades de forts vents.

QUE PASSARÀ LA PRÒXIMA SETMANA?

Com he dit abans el proper dilluns serà un dia de molta calor, però atenció entre dimarts i dimecres perquè el pas d’una vaguada farà baixar els termòmetres entre 5 i 10 °C i a més podria portar un episodi de tempestes més importants i ja vorem si més generals. Les temperatures es podrien mantindre més suaus que les últimes setmanes i per tant sense la calor tan angoixant que estem patint els últims dies. Aquesta situació l’anirem definint millor en les pròximes actualitzacions. Però hui toca calor i també possibles tempestes, per tant, Seguimeeeeeeent.

IMATGE DE GANDIA AHIR 19/07/2023 I FETA PER SARETIS 20 ( TELEGRAM )

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando