Per Nando

19/07/2023

馃敶脷LTIMA HORA ONADA DE CALOR!!! Av铆s roig al territori Valenci脿 i possibilitat de tempestes聽 馃敶馃敶馃敟馃敟馃敟鈿★笍鈿★笍鈿★笍鈿★笍馃尙馃尙馃尓馃尓馃尓馃尓

Destacades, M茅s vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dimecres 19 de juliol i que voleu que vos diga, estem passant molta calor amb temperatures extremes pr脿cticament tots els dies tant pel dia com a la nit. Hui la calor continuar脿 com vorem a continuaci贸, per貌 abans que res peguem una ullada al sat猫l路lit i de nou observem poca complicaci贸 de n煤vols cap a les nostres terres.

TEMPERATURES M脌XIMES AHIR, FONT AVAMET 馃敟馃敟馃敟馃敟

Foc 茅s el que聽v脿rem聽tindre ahir amb les m脿ximes al territori Valenci脿 i foc pr脿cticament tamb茅 tenim amb les m铆nimes a molt铆ssimes zones del nostre territori. Per貌 com sempre cal destacar primer les m脿ximes del dia d’ahir i que ens eleven fins a quasi els 45鈥癈 a Requena (Casas聽del聽Rio) m茅s de 42鈥癈 a l’Alqueria d’Asnar, Aiora o destaquem el valor de 42,3鈥癈 a Sorita, poblaci贸 situada als Ports i, per tant, un registre espectacular donada la ubicaci贸 de la poblaci贸. Tamb茅 registres de 42鈥癈 a Aiora, Muro d’Alcoi, Alcoi o els quasi 42鈥癈 de Cocentaina. Per貌 on queda ben reflectit 茅s al mapa d’Avamet聽on es veuen les temperatures m茅s c脿lides i on queden situades pr脿cticament a la聽Di脿nia聽i tot l’interior del territori Valenci脿.

QUINES M脥NIMES 馃サ馃サ馃敟馃敟馃敟

Quines m铆nimes ens deixa聽esta聽nit tamb茅 molt铆ssimes poblacions del territori Valenci脿, m茅s de聽30鈥癈聽es registren a聽estes聽hores a Agres o Benillup, per貌 els registres com veieu a la Taula d’Avamet聽s贸n espectaculars i nit darrere nit no ens deixem agafar la s贸n. Atenci贸 perqu猫 la pr貌xima nit tamb茅 ser脿 d’insomni.

ATENCI脫 HUI A LES M脌XIMES, AV脥S ROIG D’AEMET鉂楋笍鉂楋笍鉀旓笍鉀旓笍鉀旓笍

M脌XIMES PREVISTES MODEL ICON

AVISOS HUI AEMET

Avis roig 鉂楋笍鉂楋笍鉀旓笍 a la prov铆ncia d’Alacant per temperatures extremes el dia de hui i que podran superar els 42鈥癈 de m脿xima, per貌 atenci贸 que l’av铆s taronja 馃煚馃煚 s’est茅n a quasi tot l’interior del territori Valenci脿 per temperatures que tamb茅 deixaran valors per damunt dels 40鈥癈. A m茅s 鉂楋笍鉂楋笍 Atenci贸 鉂楋笍鉂楋笍 perqu猫 tamb茅 estem en av铆s groc per tempestes per l’interior de Val猫ncia com vorem a continuaci贸 i que caldr脿 vigilar esta vesprada molt de prop.

AVISOS PER TEMPESTES AMB PROBABILITAT DE ESCLAFITS T脠RMICS, PRECAUCI脫 鉂楋笍鉂楋笍

MAPA PROBABILITAT DE TEMPESTES

MAPA SIMBOLS METEOPOBLE

Molta atenci贸 entre hui i dem脿 amb la probabilitat de creixement de tempestes seques que a m茅s podran produir esclafits t猫rmics i, per tant, r脿fegues de vent molt violentes. Tenim risc pr脿cticament que es produ茂squen a tot el territori Valenci脿 i Catalunya. Aix貌 no vol dir que es produiran a tots els llocs, per貌 all脿 on ho facen caldr脿 estar atents perqu猫 es poden donar situacions perilloses amb els rebentons c脿lids. A vorem a qui li toca.

LA CALOR CONTINUAR脌 TOTA LA SETMANA!!

La calor continuar脿 els pr貌xims dies i tota la setmana. Durant el cap de setmana pareix que tendeix a alleugerir un poc, per貌 dilluns novament entrar脿 el ponent i far脿 disparar les m脿ximes per damunt dels 40鈥癈. Les tend猫ncies veuen un respir dels term貌metres a partir de dimarts dimecres on tindrem una baixada generalitzada a causa de l’entrada d’una massa d’aire m茅s fresca, per貌 no vos feu il路lusions perqu猫 els 煤ltims models ens diuen que aix貌 durar脿 ben poc, la massa Africana est脿 molt forta i es resisteix a abandonar.

En resum, molta precauci贸 hui a les temperatures m脿ximes i intenteu protegir-se del sol i hidratar-se el m脿xim possible, per貌 tamb茅 molta precauci贸 amb les tempestes seques que es poden produir hui i dem脿 al territori Valenci脿 I Catalunya i amb risc de r脿fegues de vent violentes que vorem on acaben produint-se. Precauci贸 鉀旓笍鉀旓笍鉂楋笍鉂楋笍 I Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fen貌mens adversos

脷times 24 h.

[current_date format=禄l j禄] | [current_date format=禄F禄] | [current_date format=禄Y禄]
Fen貌mens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

M茅s previsions

Nando

M茅s vistes

Nando