Per Nando

17/07/2023

ATENCIÓ ❗️❗️Avís roig i taronja per la nova onada de calor 🔴🔴🟠🟠🔥🔥🔥🔥💥💥💥🥵🥵🥵

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dilluns 17 de juliol del 2023 i comencem setmana parlant novament de calor que de nou ens deixarà uns dies d’autèntic infern. Ahir ens va refrescar un poc, però va ser tan sols una treva per al que ens torna a vindre els pròxims dies. De moment com tots els dies mirem satèl·lit i novament observem que no tenim cap complicació en forma de nuvolositat que ens puga portar precipitacions, perquè estem immersos en un bloqueig Anticiclònic de llarga durada.

TEMPERATURES MÍNIMES ESTA NIT, FONT AVAMET.

Les mínimes continuen donant valors tropicals a la nit al litoral i prelitoral Valencià. Tenim un mar Mediterrani molt calent que fa impossible que la brisa Marina arribe a refrescar un poc l’ambient i arriba calenta cap a les poblacions litorals. Destaquem de mínima els més de 26 °C de l’illa de Tabarca, Oliva, Sueca, Sollana, Massanassa, Catarroja, Santa Pola, València, Cullera o Albal. Però com veieu a la taula d’Avamet tenim moltes més poblacions per damunt dels 25 °C.

NOVA ONADA DE CALOR EN MARXA❗️❗️

AVISOS AEMET DEMÀ

TEMPERATURES MÀXIMES DEMÀ, MODEL AMERICÀ 🔥🔥

Hui començaran a pujar els termòmetres després de la baixada d’ahir i ja tindrem valors per damunt dels 35 °C a bona part del territori Valencià, però fixeu-vos demà on els més de 40 °C de nou es donaran a àmplies zones del sud, centre i est peninsulars. Ací a la Façana Mediterrània demà farà moltíssima calor i veurem màximes compreses entre els 40-45 °C novament. Aemet fica avís roig a la comunitat Autònoma d’Aragó, part nord-est de Catalunya I l’illa de Mallorca, però l’avís taronja i també seriós s’amplia al nostre territori i la resta del territori català i les Illes Balears. Una situació que continuarà dimecres. Les mínimes continuaran molt altes i sense deixar dormir a les nits si no és via aire acondicionat.

LA CALOR MOLT INTENSA CONTINUARÀ ❗️

A partir de dijous les temperatures baixaran a penes un poc i deixant màximes entre 35-40 °C a les zones més calentes del territori Valencià i les mínimes continuaran tropicals a les nits al litoral. Atenció!!! Perquè de cara al dia de les eleccions i inicis de la pròxima setmana tornaria una reagudització de la massa càlida que de nou deixarà màximes per damunt dels 40 °C al nostre territori, potser serà la quarta onada de calor. Com veieu un estiu que ens està pegant fort i per això mateixa demane molta precaució de cara als possibles cops de calor. Seguimeeeeeeent.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando