Per Nando

16/07/2023

ATENCIÓ!!! Tercera onada de calor i açò no acabarà ahí 🔥🔥💥💥💥💥🥵🥵🟠🟠🟠🟠

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Diumenge 16 de juliol i després d’unes hores de descans meteorològic tornem a la càrrega, però ho farem amb notícies no massa bones com vorem a continuació. De moment mirem satèl·lit i tenim alguns núvols que creuen per la província d’Alacant i alguns núvols baixos pel litoral que inclús no descartem que puguen deixar alguna gota molt dèbil durant la jornada per la costa, coses molt insignificants.

MÀXIMES AHIR DISSABTE, FONT AVAMET.

Que calor fa és la conversació diària dels Valencians i és que no llevem raó que les altes temperatures màximes més la humitat relativa se’ns està fent difícil suportar el dia a dia. La negació d’algunes persones en què és normal que faça calor no contraresta que tinga’m dia a dia màximes i mínimes molt fotudes de sobrepassar. Bé el dia d’ahir va ser mortal i destaquem els 42 °C de Calles, 40 °C a El Genovés, Aielo de Malferit o Ontinyent, 39 °C a l’Alqueria d’Asnar, Anna, Muro d’Alcoi, Oriola, Albaida, el Palomar, Requena, La Pobla Llarga, Moixent, Vallada, Canals, Villena, Sot de Xera, Benigànim, Gaianes o Pego.

QUINES MÍNIMES!!! FONT AVAMET

Si mirem les mínimes més altes, tant les zones del litoral com del prelitoral se’ns ha estat molt difícil poder dormir. Mínimes tropicals que deixen valors com els 27 °C d’Oliva, Gandia, Sollana o Alacant. També destaquem els 26 °C de mínima a Tavernes de la Valldigna, Sueca, Dénia, Puçol, Catarroja, El Verger, Albal o València. És a dir molta calor.

NOVA ONADA DE CALOR 🔥🔥🔥🔥🔥

AVISOS DIMARTS

AIRE CÀLID A UNS 850 HPA

Encara que hui baixaran els termòmetres un poc respecte ahir. Molta atenció!!!! Els pròxims dies de nou es reforçarà la massa càlida que ens està afectant pràcticament des de fa unes 3 setmanes. Entre dimarts I dimecres la calor s’accentuara al nostre territori, però inclús el dimecres les màximes podran apropar-se als 45 °C i sense descartar la formació de tronades seques. Els avisos per a dimarts ja ens ensenyen on estarà ubicat l’aire més càlid i de nou el nostre territori, Catalunya i les Illes Balears tornaran a estar immersos amb avís taronja. Un avís seriós per a la població.

L’episodi de calor no acabarà ací i de cara finals de la pròxima setmana i inicis de l’altra (és a dir, el dia 24 de juliol) un nou reforçament de la massa Subsahariana farà enfilar-se els termòmetres entre els 40-45 °C a bona part de la meitat Oriental de la península Ibèrica. Sense pensar-ho, quin estiuet per a oblidar estem tenint i m’espante perquè encara venen dies que vorem on ens amaguem. Precaució!!! I SEGUIMEEEEEEENT.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando