Per Nando

14/07/2023

ATENCIÓ!!! És veuen màximes de fins a 44°C. Asfixiant 🔴🔴🔴🔥🔥🔥🌬🌬🌬⚡️💥💥💥

Destacades, Més vistes, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Hui sí que és divendres, no com ahir que quan vaig començar a escriure estava mig dormint, com moltes vegades, perquè sempre que comence a escriure ho faig acabat d’alçar. Bé, fora romanços, hui divendres 14 de juliol del 2023 i mirem satèl·lit com tots els dies i de nou trobem una península prou lliure de nuvolositat, fruit de la situació Anticiclònica que estem visquen des de fa dues setmanes.

MÍNIMES ESTA NIT, ALTRA VOLTA TROPICALS. FONT AVAMET.

No es pot dormir!!! Aquesta és la paraula de molts Valencians sobretot del litoral i comarques centrals que tenen cada nit eixes mínimes tropicals a les seues poblacions. Destaquem les mínimes d’esta nit que donen valors com els més de 26 °C a Torrevella, la mateixa ciutat d’Alacant o també a la mateixa ciutat de València. Més de 25 °C trobem a Oliva, Massanassa, Catarroja, Cullera, Albal, Torrent, Guardamar del Segura, Quart de Poblet, Benicàssim o Burjassot.

TEMPERATURES DE FINS A 40°C DURANT HUI I DEMÀ.

Atenció a les màximes entre hui i demà perquè deixaran un dia fort a les comarques de la Diània i interior de València. Temperatures que de nou faran pujar el termòmetre prop o superant els 40 °C en alguns indrets, després de la baixada d’ahir. Demà es repetiran eixes temperatures, però diumenge amb el gir de vent a llevant de nou baixaran i tindrem més nuvolositat que inclús no es descarta que deixe algun ruixat pel litoral.

ATENCIÓ PRÒXIMA SETMANA, BUFFFF MALA CALOR!!!

Ai mare. Atenció a la propera setmana perquè de nou la massa d’aire Africana tendeix a reforçar-se amb temperatures que a uns 850 hpa tornaran a mostrar isotermes de fins a 30 °C als nostres caps. Això es traduirà que de nou entre el proper dimarts a dijous puga’m tindre novament màximes entre 40-45 °C i mínimes per damunt dels 30 °C amb risc de tempestes seques i nous esclafits tèrmics.

Quin estiuet quan tots pensàvem que no ens anava apretar massa, però com veieu a les nostres terres, l’estiu mai falla. L’hivern sí que cada vegada es més suau, però les temperatures estivals cada vegada apreten més i cada vegada ens assemblem més a països tropicals que per això mateixa cada vegada ens portaran també tempestes més violentes. Demà no publiquem, ens veiem novament diumenge i ho farem amb molta atenció de cara el proper dimarts i dimecres. Seguimeeeeeeent 🔥🔥🔥🌬🌬🌬⚡️⚡️💥💥💥

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando