Per Nando

13/07/2023

Quines nits!!! Ja comença a fer-se llarg🥵🥵🟠🟠🟠🟠🟠

Destacades, Fenomens adversos, Meteo

Destacats

Bon dia!!! Dijous 13 de juliol del 2023 i la veritat que ens alcem amb una basca prou important, encara que hui no serà el dia tan calorós com els passats, deixem novament una nit on les mínimes de nou han estat especialment altes. Bé, com sempre mirem satèl·lit i ara mateix tenim núvols baixos que entren de mar cap a terra i pràcticament deixen el cel ennuvolat a tot el litoral i prelitoral del territori Valencià i que inclús no descartem que puguen deixar algun ruixat inapreciable durant el matí.

TEMPERATURES MÀXIMES AHIR I MÍNIMES ESTA NIT, FONT AVAMET

MÀXIMES AHIR

MÍNIMES ESTA NIT

Ahir les màximes de nou van ser especialment altes i van superar els 40 °C en alguns indrets del sud del territori Valencià, les més destacables les trobem a poblacions com Villena amb 43 °C, Requena 41 °C, Elda 40 °C, Fontanars 39 °C o Gaianes 38 °C. Les mínimes de la passada nit com hem dit abans també han estat especialment altes sobretot a poblacions del litoral del sud de la província d’Alacant i on destaquem els 27 °C de Santa Pola o Torrevella, 26°C Xàbia o Dénia, o els vora 25 °C de Gandia o Pego. Hui no farà tanta calor, però demà tornen a muntar els termòmetres vora als 40 °C.

NO TENIM CANVIS!!!!

MAPA A 850 HPA PRÒXIMS DIES

No tenim canvis a la vista durant els pròxims 7/10 dies i llevat d’algunes baixades poc importants de temperatures continuarà fent calor tant de dia com de nit. Tindrem dies de 40 °C, altres de 35 °C i altres de 30 °C, però la veritat és que ara sí tenim l’estiu ací instal·lat i la dorsal Africana no ens la llevem damunt.

I el Mar Mediterrani bull xiquets i ja tenim zones on el trobem a 28 °C I continuarà pujant les properes setmanes, ja vorem fins on aplega. De moment a Meteopoble I davant la monotonia meteorològica que ens espera agafem vacances, això no vol dir que no postejarem, vol dir que no hi haurà un horari específic i pot ser que algun dia no tinga’m previsió. Però per això està l’estiu, per agafar forces per als pròxims temporals de la tardor.

Destacats
Fenòmens adversos

Útimes 24 h.

[current_date format=»l j»] | [current_date format=»F»] | [current_date format=»Y»]
Fenòmens adversos
Patrocinadors oficials Meteopoble:

Més previsions

Nando

Més vistes

Nando